Barcelona Treball
Sectors econòmics
Indústria Alimentària
graus universitaris
Biologia
Bioquímica
Biotecnologia
Ciències ambientals
Ciències biomèdiques
Ciències culinàries i gastronòmiques
Ciències de l'activitat física i de l'esport
Ciències i tecnologies dels aliments
Dret
Enginyeria agroalimentària
Enginyeria biomèdica
Enginyeria de Ciències Agronòmiques
Enginyeria de materials
Enginyeria de sistemes biològics
Enginyeria en organització industrial
Enginyeria en tecnologies industrials
Enginyeria química
Enologia
Farmàcia
Genètica
Infermeria
Innovació i seguretat alimentària
Medicina
Microbiologia
Nutrició humana i dietètica
Química
Veterinària
cicles formatius
CFGS Màrqueting i publicitat, perfil professional enològic
CFGM Producció agroecològica
CFGM Olis d'oliva i vins
CFGM Elaboració de productes alimentaris
CFGM Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS Laboratori clínic i biomèdic
CFGS Laboratori d'anàlisi i control de qualitat
CFGS Processos i qualitat en la indústria alimentària
CFGS Vitivinicultura
certificats de professionalitat Nivell 3
Assajos microbiològics i biotecnològics
Enotècnia
Indústries càrnies
Indústries de conserves i sucs vegetals
Indústries de l'oli i greixos comestibles
Indústries derivades del raïm i del vi
Indústries derivades dels cereals i dels dolços
certificats de professionalitat Nivell 2
Carnisseria i elaboració de productes carnis
Elaboració de cervesa
Elaboració de refrescs i aigües de begudes envasades
Elaboració de vins i licors
Fabricació de conserves vegetals
Fleca i brioixeria
Pastisseria i confiteria
Peixateria i elaboració de productes de pesca i aqüicultura
certificats de professionalitat Nivell 1
Operacions auxiliars de manteniment i transport intern de la indústria alimentària
Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària
programes de formació i inserció
Auxiliar en Establiments del Sector Carni