Barcelona Treball
Sectors econòmics
Allotjament i Restauració
graus universitaris
Administració i direcció d'empreses
Ciències culinàries i gastronòmiques
Ciències empresarials-management
Ciències i tecnologies dels aliments
Direcció d'empreses
Direcció hotelera
Empresa internacional
Enologia
Estudis internacionals d'economia i empresa/International Business Economics
Gestió d'empreses en comerç i distribució
Gestió hotelera i turística
Innovació i seguretat alimentària
Màrqueting
Màrqueting i comunicació digital
Màrqueting i comunicació empresarial
Màrqueting i comunitats digitals
Màrqueting i direcció comercial
Màrqueting i investigació de mercats
Negocis i màrqueting internacionals
Negocis internacionals
Nutrició humana i dietètica
Publicitat, màrqueting i relacions públiques
Turisme
Turisme i oci
cicles formatius
CFGM Cuina i gastronomia
CFGM Serveis en restauració
CFGS Agències de viatges i gestió d'esdeveniments
CFGS Direcció de cuina
CFGS Direcció en serveis de restauració
CFGS Gestió d'allotjaments
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
CFGS Guia, informació i assistència turístiques
CFGS Màrqueting i publicitat, perfil professional enològic
certificats de professionalitat Nivell 3
Direcció en restauració
Direcció i producció en cuina
Direcció i producció en pastisseria
Gestió de pisos i neteja en allotjaments
Gestió de processos de servei en restauració
Promoció turística local i informació al visitant
Recepció en allotjaments
Sumilleria
Venda de productes i serveis turístics
certificats de professionalitat Nivell 2
Cuina
Rebosteria
Serveis de bar i cafeteria
Serveis de restaurant
certificats de professionalitat Nivell 1
Activitats auxiliars de magatzem
Operacions bàsiques de càtering
Operacions bàsiques de cuina
Operacions bàsiques de pastisseria
Operacions bàsiques de pisos en allotjaments
Operacions bàsiques de restaurant i bar
programes de formació i inserció
Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering
Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració
Auxiliar de cuina
Auxiliar de pastisseria i forneria
Auxiliar en establiments hotelers i de restauració