Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Activitats de reclutament i networking

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

Vols treballar en Infrastructures, Energies renovables i Noves tecnologies? Coneix ELECNOR!

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i ELECNOR

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer ELECNOR i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de TÈCNICS i TÈCNIQUES ESPECIALISTES PCI , AJUDANTS PCI DE 3ª i OFICIALS DE 1ª POLIVALENTS. Entre d'altres requeriments, es demana FP o CFGM en Electricitat, Electrònica o Instal·lacions de Telecomunicacions (en el cas de PCI) i CFGM o CFGS en Electricitat i/o Instal·lacions frigorífiques i/o Electromecànica (en el cas dels Oficials), valorable català i OBLIGAT CARNET DE CONDUIR. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per ELECNOR, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Busques feina al Sector de la Logística? Coneix Fercam, Nou Transport i Dupessey

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Fercam, Nou Transport i Dupessey

En aquest Job Market de la Logística, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses FERCAM, NOU TRANSPORT i DUPESSEY i els processos de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips d'INSIDE SALES BARCELONA (en el cas de Fercam); OPERADORS/ORES DE TRÀFIC i D'AGÈNCIA DE TRANSPORT (en el cas de Nou Transport); GESTORS/ORES DE FLOTES INTERNACIONALS i DE FLOTES LOCALS I NACIONALS (en el cas de Dupessey). Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per aquestes empreses del Sector de la Logística, inscriu-te a la OFERTA o OFERTES que més t'interessin i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil o perfils sol·licitats. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant les empreses.

 
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Octubre de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE