Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Aprenentatge i utilització de coneixements

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC166 - Aprèn a aprendre: descobreix i vés més enllà del teu estil daprenentatge (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Lead Learning Lab (Ana Viñals)

Quan un vol aprendre de debò, se li obren moltíssimes oportunitats, que van molt més enllà de llegir un bon llibre o apuntar-se a un curs interessant. En aquest curs et donarem eines per fomentar l'autonomia i l'aprenentatge autodirigit a partir de la descoberta del propi estil d'aprenentatge. Com aprendre de manera natural? I com fer servir les tècniques d'altres estils per tal d'enriquir i potenciar els processos d'aprenentatge?

 
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE