Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Autoconfiança

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC55 - Incrementa la teva autoconfiança

Monosessió presencial | Conducció: Baldi Figueras

El nostre grau d'autoconfiança pot variar al llarg de la nostra vida. Identifica les situacions que ens influeixen en l'augment o disminució de l'autoconfiança, per tal de reforçar-la i augmentar-la.

 

EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i d'aprendre d'allò que ha estat un èxit i del que no ens ha donat els resultats esperats, tindrem la capacitat de reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem!

Inscriu-te

EC58 - Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

Multisessió presencial | Conducció: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança.

Inscriu-te

EC57 - Self motivation: motiva't per a l'acció

Monosessió presencial | Conducció: Idei Consultores (Ivo Güell)

Amb aquest seminari et proposem conèixer les eines que tens al teu abast per automotivar-te amb força, impuls, i ganes de projectar-te cap al futur i cap a l'èxit.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE