Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Coaching desenvolupament professional

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

CO26 - Aula Virtual - Coneix-te millor a tu i als/a les altres. Les 4 tendències de la personalitat (x3)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Aquesta càpsula està dissenyada per a millorar la nostra eficiència personal i el nostre comportament relacional. Mitjançant el "qüestionari de tendències de personalitat" podrem descobrir, en directe, la nostra tendència de comportament que ens ajudarà a conèixer-nos millor a nosaltres i als altres, a apreciar la diversitat, a millorar les nostres relacions i a treballar amb motivació i compromís cap als objectius personals i professionals.

Inscriu-te

CO52 - Aula Virtual - Eines de coaching per a la millora de les relacions (x3)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Com entendre't millor amb les persones que més et costa? Què pots millorar per establir relacions de confiança? Per què en determinades situacions sents que no t'entenen? Com fer-te entendre millor? En aquesta activitat es treballaran les eines estrella del coaching relacional per transformar la nostra forma de relacionar-nos i millorar l'enteniment mutu en situacions difícils.

Inscriu-te

CO57 - Aula Virtual - Coaching i creences: coneix-te millor amb el "Joc dels Minijos" (x3)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Gestionar diàlegs interns saludables, adaptatius i eficaços per afrontar diverses situacions depèn, en gran mesura, de com identifiquem i gestionem les nostres distorsions cognitives o errors del pensament. En aquesta activitat, en directe, i mitjançant aquesta innovadora eina www.juegodelosminiyos.com aprendrem estratègies cognitives per a un major autoconeixement, autogestió i proactivitat en la cerca d'ocupació, canvi professional o emprenedoria.

Inscriu-te

CO53 - Marca el teu rumb: defineix objectius coherents amb tu mateix/a (x2)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Un viatge d'autodescobriment dels nostres valors i desitjos mitjançant tècniques de coaching personal. Aquest coneixement ens donarà la informació necessària per definir objectius coherents amb la nostra persona i a obtenir l'impuls necessari per tirar endavant el nostre pla d'acció. Vine i pren les regnes de la teva vida!

 
Properes edicions

CO16 - Aula Virtual - Coaching positiu: treballar des de dins per aconseguir els teus reptes fora (x3)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

En un entorn canviant i d'incertesa, necessitem més que mai invertir en emocions positives que enriqueixin la nostra actitud. L'actitud exitosa depèn d'un treball intern que permetrà treure tot el partit al nostre talent.

 
Properes edicions

CO55 - Aula Virtual - Coaching transformacional: gestiona les fases del canvi (x2)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Els canvis poden ser esperats, inesperats, desitjats..., però cadascuna d'aquestes situacions comporten la vivència d'un procés amb diferents fases. En aquesta activitat coneixerem el benefici, la pèrdua i l'aprenentatge de cada fase en el procés de canvi, identificarem la fase en la que ens trobem avui, què necessitem per passar a la següent, i com definir un "Què" i un "Per a què" poderosos. Viurem el canvi (en directe) com una oportunitat de transformació personal i professional.

Inscriu-te

CO54 - Aula Virtual - Coaching per a l'apoderament (x2)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Què és i què no és l'empoderament? En aquesta activitat es treballa l'agència personal com a concepte que recull diversos aspectes relacionats amb l'apoderament i el funcionament saludable i competent: l'autoeficàcia, l'autonomia, l'autodeterminació, el control i l'autoregulació són alguns d'ells. Desenvolupar l'agència personal implica un procés de canvi per realitzar accions valuoses i significatives i millorar la relació amb un/a mateix/a i amb l'entorn.

Inscriu-te

CO51 - Aula Virtual - Què et diu el teu cos? Prepara't per l'acció! (x3)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training

Sabies que el teu cos és el primer en sentir les emocions? Aprèn a identificar i gestionar la informació emocional que t'arriba a través del cos. Mitjançant dinàmiques corporals podràs modular creativament les pròpies emocions, així com reconèixer-les millor en els/les altres.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Febrer de 2021 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
1
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
25
26
27
28

Selecciona les activitats de l'àmbit que t'interessa


Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE