Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Competències digitals

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC251 - Com adaptar-se a nous entorns organitzatius de treball 3.0 (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: INGINIUM CONSULTORES SL

El món en constant canvi obliga a tenir capacitat d'adaptació, a col·laborar amb d'altres per a fer òptims els resultats, innovar i mantenir la competitivitat de l'empresa. En aquesta sessió abordarem els aspectes interpersonals que permeten fer més àgil un equip digital alhora que d'alt rendiment. És necessari saber identificar rols que poden canalitzar-se i de quina manera fer-ho.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE