Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Creixement professional

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC208 - Planifica't i organitza't des de la teva brúixola personal. Aquest és el teu camí! (x4)

Multisessió presencial | Conducció: Montserrat Bordas

Et fa la sensació que si et planifiquessis i organitzessis millor tindries més opcions al mercat de treball? Identificar els "lladres del temps", conèixer els components de la planificació, i prioritzar tasques d'acord amb la seva importància i urgència ens ajuden a incrementar el rendiment personal i professional.

 

EC205 - Vols tenir un full de ruta a l'hora de negociar? Aquest és el teu camí! (x5)

Multisessió presencial | Conducció: Montaner & Asociados

Si et costa aconseguir el que vols en una compra o venda, si tens inseguretat quan has d'afrontar una discussió, o no saps per on començar a l'hora de resoldre conflictes, prova a seguir el full de ruta de la negociació que et proposem. En aquest curs, i partint de zero, aniràs fent un recorregut, etapa per etapa, per tots els passos per a arribar al millor acord per a tothom.

Inscriu-te

EC195 - Vols assegurar-te que comuniques bé? Aquest és el teu camí! (x4)

Multisessió presencial | Conducció: SC2 Formació

Si vols conèixer els secrets duna bona habilitat en comunicació i quines eines i estratègies utilitzar per fer arribar els teus missatges amb la màxima eficàcia, aquest és el teu itinerari. Aprendràs a potenciar els teus recursos comunicatius, a utilitzar eines per a millorar i a fer-te entendre de la millor manera per assolir els teus objectius.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE