Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Coneix què és i què no és l'assertivitat, i les tècniques que et permetran actuar de manera assertiva en el context laboral.

 
Properes edicions

ON25 Online - Networking a les xarxes

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

La marca personal digital, com es construeix i quin és el seu pes en la nostra estratègia de networking en les xarxes socials.

 
Properes edicions

ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Negociació i argumentació efectiva: dos recursos fonamentals en la comunicació per aconseguir que tothom hi surti guanyant.

 
Properes edicions

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Saps com posar-te al lloc dels altres? Descobreix com utilitzar l'empatia i l'escolta activa, i endinsa't en els beneficis comunicatius que aporten.

 
Properes edicions

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Aprèn a fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal en la teva comunicació oral dins el marc laboral.

 
Properes edicions

ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites millorar les teves habilitats de comunicació escrita i digital? T'ensenyem a desenvolupar-les en el context laboral.

 
Properes edicions

ON19 Online - Comunica't!

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

T'obrim les portes al món de la comunicació amb estratègies i eines útils per millorar les teves habilitats comunicatives.

 
Properes edicions

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

En aquesta activitat et presentem diferents eines i hàbits a incorporar a l'hora de treballar coordinadament amb altres persones.

 
Properes edicions

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Adquireix eines útils i bons hàbits per millorar la teva eficiència i productivitat a la feina.

 
Properes edicions

ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites eines pràctiques per millorar la teva planificació i organització a l'hora d'assolir els objectius marcats? Aquesta activitat és per a tu.

 
Properes edicions

EC267 - Aula Virtual - Com tracto a cada client/a: el GPS d'orientació

Monosessió presencial | Conducció: Grup Montaner Associados

Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de l'orientació de les persones: resultats, mètode, relacions, seguretat. En aquesta activitat en directe coneixerem una eina útil i pràctica, el GPS d'orientació a la clientela, i la començarem a fer servir per millorar les nostres relacions, facilitant la comunicació.

Inscriu-te

EC271 - Aula Virtual - 10 claus per assolir els teus objectius dia a dia

Monosessió presencial | Conducció: Nau- Desenvolupament professional

Vols acabar el dia havent aconseguit allò que t'has marcat, superant incidències i imprevistos? A partir de la identificació d'un objectiu propi i real, i utilitzant com a mètode una seqüència de 10 consells, en aquesta activitat en directe s'aplicaran diferents estratègies que t'ajudaran a acabar el dia amb la certesa que has estat eficient.

Inscriu-te

EC266 - Aula Virtual - Emocions saludables en temps d'incertesa

Monosessió presencial | Conducció: Niu de Projectes

En moments d'incertesa laboral, les emocions vinculades a la necessitat bàsica de supervivència i seguretat poden emergir de manera més abrupta i reactiva. Per fer front amb més calma als nous reptes professionals, caldrà fer una mirada atenta per identificar els desencadenants (interns -externs) implicats en el nostre sentir i desenvolupar més recursos.

Inscriu-te

EC262 - Aula Virtual - Gestió del canvi amb resiliència (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Arnau Gasull

El nou paradigma laboral i social ens fa viure els canvis, reptes i contratemps amb dificultats i generant-nos por, inseguretat i estrès. El cultiu de la resiliència ens ajuda a enfortir la nostra capacitat de flexibilitat i gestió del canvi i a resistir millor als diferents obstacles amb el que ens trobem. Descobreix-ho en directe!

Inscriu-te

EC272 - Aula Virtual - Agilitat i col·laboració: la nova mentalitat del lideratge

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Liderar en el present i en el futur és tot un repte atenent el context actual. Descobreix (en directe) factors claus d'aquest entorn i com l'agilitat i la col·laboració aplicada a l'lideratge és una combinació guanyadora per viure en aquest món tan canviant. Lidera i lidérate amb una nova mentalitat!

Inscriu-te

EC263 - Aula Virtual - La teva xarxa què té, contactes o connexions?

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Actualment fer contactes és més fàcil, en part potenciat per les fantàstiques eines digitals que tenim. Però t'has parat un moment a pensar i analitzar si és adequada? Què tens, contactes o connexions? Apunta't a aquesta activitat on podràs comprovar-ho (en directe) amb un interessant exercici.

Inscriu-te

EC269 - Aula Virtual - Empatia: la clau per entendre a altres persones

Monosessió presencial | Conducció: Talentàgora

Es parla molt de l'empatia, però: què és realment? És una competència innata? Una actitud? L'empatia, és un pilar de les relacions humanes i, fonamental per moure'ns amb èxit tant en l'àmbit personal com professional. Les persones empàtiques tenen més probabilitats de ser feliços, es comuniquen millor i saben establir relacions de qualitat. Descobreix-ho en directe en aquesta activitat.

Inscriu-te

EC270 - Aula Virtual - Claus per treballar en equip i l'aprenentatge col·laboratiu

Monosessió presencial | Conducció: Talentàgora

Es pot construir un equip? En aquesta activitat, en directe, t'oferirem les bases més sòlides per a dur-ho a terme. Com ho farem? Amb una combinació d'escenaris de diversa naturalesa i amb el propòsit d'aprendre a potenciar l'entusiasme, la comunicació i la identitat compartida. Què aconseguirem? Crear un sentiment potent de pertinença i l'esperit d'equip.

Inscriu-te

EC10 - Aula Virtual - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact

Monosessió presencial | Conducció: Breakthru Management (Mitch Berman)

Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve results.

Inscriu-te

EC265 - Aula Virtual - Creativitat per fer front a la incertesa

Monosessió presencial | Conducció: UTE BCN LAB

Davant situacions de risc i incertesa, sentim la pressió i és molt fàcil el bloqueig que ens impossibilita veure clar i poder arribar a noves solucions d'èxit. Amb les metodologies i tècniques adequades, desenvolupar la creativitat ens pot portar escenaris no previstos, originals i innovadors. Descobreix com desenvolupar-te en ambients adversos i d'incertesa, de manera pràctica.

Inscriu-te

EC268 - Aula Virtual - Tu també pots negociar les teves condicions laborals, si saps com

Monosessió presencial | Conducció: Grup Montaner Associados

Les negociacions laborals sovint provoquen inseguretat i estrès. A través d'aquesta activitat en directe coneixeràs les principals situacions que pots viure i t'aportarem consells pràctics per resoldre'ls de forma efectiva, a partir dels teus propis exemples.

Inscriu-te

EC229 - Aula Virtual - Lideratge, on estàs? Reptes actuals

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Descobreix com poder ser líder en els temps que estem vivint: amb aquesta activitat podràs analitzar (en directe) l'entorn actual i els reptes als que t'enfrontes a l'hora de liderar, la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat i què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a o al teu equip.

Inscriu-te

EC264 - Aula Virtual - Aprendre a aprendre a un ritme sostenible

Monosessió presencial | Conducció: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

En aquesta activitat reflexionarem (en directe) sobre l'aprenentatge com a motor per sostenir el canvi, prendrem consciència de les diferents dimensions de l'aprenentatge i identificarem les claus necessàries per readaptar-nos el millor possible als escenaris incerts i complexes que ens envolten.

Inscriu-te

EC255 - Aula Virtual - Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa

Monosessió presencial | Conducció: Judit Viñas

Tenir iniciativa suposa desenvolupar una actitud proactiva, essent capaç d'imaginar, emprendre i avaluar accions amb creativitat, responsabilitat i sentit crític. Amb aquesta activitat introductòria veuràs com, amb aquestes condicions, convertim els problemes en oportunitats.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE