Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Iniciativa

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC255 - Converteix els problemes en oportunitats a través de l'iniciativa (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Judit Viñas

Tenir iniciativa suposa desenvolupar una actitud proactiva, essent capaç d'imaginar, emprendre i avaluar accions amb creativitat, responsabilitat i sentit crític. Amb aquesta activitat introductòria veuràs com, amb aquestes condicions, convertim els problemes en oportunitats.

Inscriu-te

EC256 - Pren la iniciativa i decideix actuar (Nou)

Multisessió presencial | Conducció: Judit Viñas

Aquest curs et permetrà conèixer com analitzar les situacions que requereixen una resposta o actuació per part teva, de forma que podràs aprendre com treure informació important per escollir les millors opcions de resposta. Alhora connectarás amb la teva motivació i capacitat per prendre decisions amb seguretat, i despertaràs la teva proactivitat.

 
Properes edicions

EC257 - Pren el pols a la teva iniciativa (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Judit Viñas

En aquesta activitat prendràs consciència d¿aquells aspectes que disposes i d¿aquells factors que has d¿augmentar o incorporar per resoldre problemes de forma creativa, anticipar-te i crear oportunitats amb imaginació.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE