Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Orienta´t

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

JO01 - Aula Virtual - Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

Monosessió presencial | Conducció: Impento

En aquesta activitat per streaming, t'informarem (en directe) sobre tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per trobar feina i altres eines útils per a la gestió de la vida professional. Eventualment, aquesta sessió l'enfocarem a mostrar els recursos digitals i serveis telemàtics actualment disponibles.

Inscriu-te

JO15 - Aula Virtual - Descobreix les ocupacions que més t'interessen

Monosessió presencial | Conducció: Impento

En aquesta activitat farem el test d'interessos professionals de Barcelona Activa, i mitjançant els resultats obtinguts, identificarem quina distància ens separa de les ocupacions que ens semblin més atractives, per poder col·locar-les en el nostre mapa d'objectius a curt, mitjà i llarg termini.

Inscriu-te

JO18 - Aula Virtual - Descobreix les teves competències

Monosessió presencial | Conducció: Impento

En aquesta activitat farem el test de competències clau de Barcelona Activa i valorarem els resultats obtinguts. Identificarem quines són les competències més rellevants de les ocupacions que ens semblin més atractives, detectarem si ens cal millorar alguna, i coneixerem com aprofitar-les per a la nostra recerca de feina.

Inscriu-te

JO16 - Aula Virtual - El teu objectiu professional: interessos i valors

Monosessió presencial | Conducció: Impento

En aquesta activitat obtindràs pautes útils que t'ajudaran en la definició del teu objectiu professional, a través de l'exploració dels teus interessos, els teus valors i les teves necessitats.

Inscriu-te

JO17 - Aula Virtual - El teu objectiu professional: habilitats i competències

Monosessió presencial | Conducció: Impento

Quines són les teves habilitats? Què són les competències clau i en quines destaques? En aquesta activitat obtindràs pautes útils que t'ajudaran en la seva exploració i com aplicar-les en la definició del teu objectiu professional.

Inscriu-te

JO19 - Aula Virtual - Mercat de treball i objectiu professional: afina la teva punteria!

Monosessió presencial | Conducció: Impento

És una errada molt habitual no tenir en compte la informació externa per decidir sobre el nostre objectiu. Aprendre a interpretar les dades del mercat i dels sectors d'activitat ens ajudarà a ajustar els objectius a curt i mitjà termini. En aquesta activitat aprofundirem en la importància de definir els nostres objectius professionals d'acord amb l'actualitat i les tendències del mercat de treball.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Juliol de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
7
9
10
11
12
13
14
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE