Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Orientació a l'assoliment

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC125 - La Banda Sonora de les teves competències: l'orientació a l'assoliment

Monosessió presencial | Conductor: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

Participa en un recorregut competencial a través de 7 tallers amb un nexe comú: el coaching i la música. Volem connectar amb la teva millor banda sonora per desenvolupar les teves competències, perquè et puguis realitzar professionalment. Que amb les teves 7 notes musicals, puguis tocar totes les tecles de la teva vida! Connecta amb la música, que et permeti aprendre a superar-te, desafiant-te amb noves fites i desenvolupant la teva orientació a l'assoliment. Viu la vida amb una ambició sana que et motivi a fer realitat el que et proposis!

Inscriu-te

EC215 - Identifica't amb el repte per assegurar-ne l'assoliment

Monosessió presencial | Conductor: Silvia Centeno

Et costa assolir amb èxit els reptes que se't plantegen? No tens clar quin és el teu repte? Trobar el teu repte, aprendre a definir-lo de forma clara i saber com alinear-te amb ell, facilita el camí cap a l'èxit. Saber detectar què és el que ens uneix al repte ens permet definir-lo millor i orientar-nos més encertadament a aconseguir-lo. L'energia que invertim en qualsevol acció varia en funció de si ens sentim identificats amb l'objectiu o no.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE