Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

SESSIÓ DRETS LABORALS I PROCÉS DE REGULARITZACIÓ

Monosessió presencial | Conductor: Júlia Senra i Ana Gómez

En aquest taller analitzarem els requisits i documentació necessaris per a l'arrelament social al règim especial del treball domèstic establert en la normativa d'estrangeria. Es tracta d'un taller teòric-pràctic per conèixer les particularitats del tràmit (solvència empleadora, tipus de contracte, cotitzacions, figura del familiar contribuent, etc.) i respondre als dubtes, comentaris i qüestiones concretes plantejades per les persones participants.

 

Coaching laboral per a joves

Multisessió presencial | Conductor: El Despertador

Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral per acompanyar-te i resoldre els dubtes que puguis tenir, així com facilitar-te les claus d'un adequat i profitós procés de recerca de feina personalitzat. Itineraris en grups reduïts.

 
Properes edicions

COACHING LABORAL PER A DONES

Multisessió presencial | Conductor: D-Coaching

Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que t'ajudaran a potenciar el teu valor afegit com a professional.

 
Properes edicions

COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

Multisessió presencial | Conductor: CCGR Coaching

Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que t'ajudaran a assolir els teus objectius professionals. També t'orientarem perquè puguis reconèixer i expressar tot el teu valor en el Mercat de Treball i millorar d'aquesta manera el teu màrqueting personal.

 
Properes edicions

Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

Monosessió presencial | Conductor: Equip tècnic Barcelona Activa

En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa.

Inscriu-te

Coneix les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

Monosessió presencial | Conductor: Equip tècnic Barcelona Activa

En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats del programa Oportunitats als mercats i al Comerç de Proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa.

 

EC219 - Autoconfiança: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per a què aconsegueixis donar un pas endavant i trobar la teva millor versió. Reconeix les teves potencialitats i límits personals, connectant amb la nostra essència, sent conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i aprenent d'allò que ha estat un èxit o no ens ha donat els resultats esperats, podrem reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem.

 

EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Ja deus saber què és el networking i, fins i tot, potser ja has fet alguna formació al respecte. Però ara toca anar una mica més enllà i posar-se en marxa. A partir dels teus objectius laborals, començarem a elaborar un estructurat pla d'acció que et servirà per treballar la teva estratègia i animar-te a assistir a un primer esdeveniment de networking per comentar-ho després a l'aula.

 
Properes edicions

ON01 Online - La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció

 

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

T'atreveixes a prendre la paraula en les diferents situacions del context laboral? Per aconseguir-ho disposes d'aquest curs amb dos mòduls: En el primer explorarem el que caracteritza la comunicació oral i, juntament amb les estratègies facilitades i l'anàlisi de casos pràctics, podràs comprendre com fer un bon ús de la comunicació oral. Fins i tot, trobaràs claus per parlar en públic de forma eficaç. En el segon mòdul abordarem com, gràcies al llenguatge no verbal, la nostra comunicació és més precisa i eficaç. En finalitzar el curs comprendràs com fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal, de manera integrada en la teva comunicació oral en el context laboral.

 

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar dificultats a l'hora d'organitzar de manera eficient la nostra feina.

 

ON15 Online - Les competències per a la recerca de feina

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés.

 

ON14 Online - KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber quina informació has de tenir en compte en la teva recerca de feina, on la pots trobar i quines fases i tasques cal portar a terme. En aquest curs et mostrarem, doncs, com pots dur a terme el teu propi pla perquè la teva recerca de feina sigui efectiva.

 

JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

Monosessió presencial | Conductor: Living a Job Consultors

Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció

 
Properes edicions

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Vols descobrir què és l'empatia, per a què serveix i com fer-ne ús en el context laboral? Per aconseguir-ho, en aquest curs disposes de dos mòduls en què pots aprofundir: En el primer, explorarem què caracteritza l'empatia i quines són les habilitats necessàries per poder ser empàtic o empàtica. A més, analitzant casos pràctics podràs veure com utilitzar-la. En el segon, abordarem l'escolta activa i la relació que té amb l'empatia, quins beneficis aporta, per a què ens serveix i les estratègies per desenvolupar-la. En finalitzar el curs, entendràs com l'empatia i l'escolta activa poden millorar la teva competència comunicativa en l'entorn laboral. T'hi apuntes?

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada

Inscriu-te

ON12 Online - L'autocandidatura: crea la teva oportunitat

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

En aquest curs t'explicarem què és l'autocandidatura i quina és la seva utilitat. A més, et facilitarem eines i recursos per planificar una estratègia que et permeti posar-te en contacte amb empreses que puguin necessitar professionals amb el teu perfil professional.

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada

Inscriu-te

ON10 Online - Teoria i pràctica de les proves de selecció

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

"Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar.

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada

Inscriu-te

ON09 Online - No et posis límits! Barreres, falsos mites i estratègies en la recerca de feina

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences. A la vegada, et donarem estratègies que et seran molt útils per identificar aquests falsos mites i per centrar el teu objectiu en el que és realment important per aconseguir la teva meta final: trobar feina!

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada

Inscriu-te

ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Vols conèixer els secrets de la comunicació escrita? Per aconseguir-ho, en aquest curs comptes amb dos mòduls. En el primer explorarem, a fons, la comunicació escrita, comprenent el seu impacte en el context laboral. En el segon desxifraràs les claus per millorar la teva comunicació digital. Al finalitzar el curs, seràs capaç de desenvolupar comunicats escrits en el context laboral de manera eficaç.

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada

Inscriu-te

COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardó)

Multisessió presencial | Conductor: CCGR Coaching

Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que t'ajudaran a assolir els teus objectius professionals. També t'orientarem perquè puguis reconèixer i expressar tot el teu valor en el Mercat de Treball i millorar d'aquesta manera el teu màrqueting personal.

 

Vols treballar d'Auxiliar d'Aparcaments a B:SM?

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa i B:SM

En aquesta sessió tindràs l'oportunitat de conèixer l'equip de B:SM i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'AUXILIARS d'APARCAMENTS. Entre d'altres requeriments, és imprescindible que siguis CONDUCTOR HABITUAL DE MOTO (125 cc) i conèixer Barcelona. Cal tenir Carnet A1 de moto o carnet B amb més de tres anys d'antiguitat i experiència en conducció de moto; així com disponibilitat de dilluns a diumenge i CATALÀ i CASTELLÀ parlats correctament. COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

 

Crea i gestiona la teva identitat digital professional

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Disposar duna identitat digital treballada o, el que és el mateix, una acurada imatge personal dins de la Xarxa, sha convertit en un element molt important per a la trajectòria professional.

 

Vols treballar d'Assistent/a Cuidador/a d'animals o Educador/a al Zoo?

Monosessió presencial | Conductor: B:SM i BARCELONA ACTIVA

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BSM i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip del Zoo. Els perfils que cerquen són: Assistent/a Cuidador/a d'animals i Educador/a. Es demanen estudis relacionats amb els animals (CFGM, CFGS o Auxiliar Tècnic/a en Veterinària o Granja-escola) per els/les cuidadors/es. Pel perfil Educador/a és demana Anglès a nivell conversa, carnet de monitor/a de lleure, i experiència en aquest àmbit. Si vols ser candidat/a per ocupar un lloc de treball al ZOO, pre-inscriu-te a aquesta sessió i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, tindràs la possibilitat de participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa. COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

 

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

 
Properes edicions

ON04 Online - Les dues cares de l'entrevista de feina

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

En aquest curs analitzarem amb profunditat els tipus més habituals d'entrevistes de feina que ens podem trobar i com pot influir el tipus de professional de la selecció que ens trobem en el desenvolupament de l'entrevista. Finalment analitzarem el paper de la comunicació verbal i de la no verbal, i com influeixen en la imatge que transmetem a l'entrevista.

 
Properes edicions

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Creus que coneixes les habilitats clau per relacionar-te millor amb les altres persones? Et sona el concepte d'assertivitat? Et proposem aprendre a expressar els desitjos i les necessitats lliurement, defensant els teus drets i respectant, alhora, els de les persones amb qui et relaciones. Per a això, et mostrarem quins obstacles impedeixen l'expressió assertiva i com superar-los. Començarem per descobrir què és i què no és l'assertivitat i, a continuació, coneixerem les tècniques que ens permeten actuar de manera assertiva en el context laboral.

 
Properes edicions

ON03 Online - Posa a navegar el teu currículum

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

L'objectiu és donar a conèixer els recursos digitals que pots utilitzar per fer visible el teu perfil professional i per moure el teu currículum a través de les xarxes socials i professionals. També es facilitaran alguns dels nous formats de currículum per augmentar la teva visibilitat.

 
Properes edicions

ON07 Online - El procés de selecció: una visió 360º

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

El present curs està orientat a donar una visió general de què és un procés de selecció des del punt de vista dels diferents actors que hi participen: candidat/a i seleccionador/a ¿ empresa.

 
Properes edicions

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per connectar i aliar-se amb la resta per tal d'assolir els objectius. Es per això que el treball en equip segueix sent una de les competències més valorades i més demandades en el mercat laboral. En el curs "Treballa en companyia" et presentem les millors eines i hàbits per treballar de manera coordinada amb d'altres persones.

 
Properes edicions

RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

Monosessió presencial | Conductor: Pedro Rojas / María Redondo / Ari Vigueras

La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit als contactes, a atraure les persones responsables dels processos de selecció i a fer-la créixer teva xarxa, tant des d'un ordinador com un smartphone.

Inscriu-te

CO48 - Els 4 elements que formen els estils comunicatius: Millora les relacions a la feina (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Silvia Centeno

Si a vegades sents que no hi ha manera de comunicar-te eficaçment amb algú, és el moment de que coneguis quin és el teu estil relacional i comunicatiu. Mitjançant divertides dinàmiques aniràs coneixent els quatre estils relacionals, i quina és la millor manera de comunicar-te amb cadascun d'ells

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Nou Barris)

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

Inscriu-te

Barcelona Activa a la ciutat (Sants)

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina.

Inscriu-te

RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

Monosessió presencial | Conductor: Impento

Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les teves competències.

Inscriu-te

OC18- Escolta't a tu mateix/a i identifica quina és la professió a la que et vols dedicar (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Es Talento

Si vols reorientar o rellançar la teva carrera professional, escolta't a tu mateix/a, crea els teus mercats, connecta amb ells i enfoca millor el teu projecte professional.

Inscriu-te

JP10-Com preparar una entrevista de feina?

Monosessió presencial | Conductor: Ari Vigueras

Les entrevistes de selecció són molt importants en el camí cap a l¿obtenció d¿una feina. El que passi en ella serà determinant per a l¿elecció de la persona seleccionada. Deixaràs aquesta oportunitat a l¿atzar? Prepara¿t l¿entrevista i no deixis res a la improvisació!

Inscriu-te

RF49 - LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

Monosessió presencial | Conductor: UTE P.Rojas, A.Vigueras i M.Redondo

Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats professionals que estàs buscant.

Inscriu-te

EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: Grup Montaner

En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions davant situacions de conflicte en les relacions interpersonals és clau en el context laboral. En aquesta activitat descobriràs com posar en valor les teves habilitats negociadores i millorar el teu perfil negociador.

Inscriu-te

EC85 - La millora de les relacions interpersonals mitjançant l'Eneagrama (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Essential Institute (by Cris Bolívar)

Mitjançant el model de l¿Eneagrama i una metodologia de Coaching Essencial, es treballarà el desenvolupament i l¿autoconeixement d¿un/a mateix/a i dels/de les altres, per a l¿autorealització i la millora de les relacions interpersonals.

Inscriu-te

JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

Monosessió presencial | Conductor: Impento

Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició.

Inscriu-te

RF05 - Prepara la teva carta de presentació

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

La carta de presentació és una eina de màrqueting personal, amb la que es pretén marcar la diferència respecte la resta d'aspirants davant un lloc de feina. Redactar i estructurar una bona carta causarà una impressió positiva vers els professionals de recursos humans. Les possibilitats de tenir una entrevista de feina augmenten en funció de la qualitat de la teva carta de presentació.

Inscriu-te

RF75 - Practica els psicotècnics

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

Les persones seleccionades per a un lloc de treball seran aquelles que millor s'adaptin a un determinat perfil personal i professional prèviament definit per l'empresa. Les proves psicotècniques són uns dels instruments més emprats, ja que permeten obtenir informació sobre una àmplia varietat de capacitats. Vine i practica-les!

Inscriu-te

Vine a fer un cafè amb Marina Blanco, Manager Selecció i Desenvolupament a BELLA AURORA LABS, i fes networking!

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

El món dels RRHH i la selecció no només està canviant sinó que està vivint la incorporació de noves figures com els i les Talent Adquisition, encarregades de fer selecció però sobretot de localitzar i retenir el millor talent per a les seves empreses. Les vols conèixer i preguntar els teus dubtes laborals de tu a tu? Si ets membre de la Plataforma Empresa-Ocupació i estàs cercant feina, BELLA AURORA LABS ofereix llocs de Payroll Specialist (nòmines), Assistant selecció i Desenvolupament, Tècnic/a Educador/a Sector professional Perruqueria (marca Goldwell), Recepcionista i Director/a de globalització (exportació). Et convidem a fer un cafè amb Marina Blanco, Manager Selecció i Desenvolupament a Bella Aurora Labs SA. No perdis aquesta oportunitat de conèixer-la!

Inscriu-te

GRUP A MIDA: 07 Xarxa de contactes: Iniciació 2.0_Escola Pia Granollers

Monosessió presencial | Conductor: Pedro Rojas

Segurament has sentit parlar de la importància del "networking" i de les xarxes de contactes en el procés de recerca de feina, però... Coneixes les claus? Sabries identificar quines persones formen part de la teva xarxa? Moltes empreses utilitzen mitjans "no convencionals" per a cobrir les seves vacants, per això és important haver treballat de forma estratègica els contactes per poder accedir-hi.

Inscriu-te

Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina.

Inscriu-te

MT11-Com buscar feina al sector turisme, oci i lleure

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada l'àmbit del turisme, l'oci i el lleure? Ets una persona empàtica i amb vocació per treba-llar donant una atenció personalitzada al client? En el sector del turisme, l'oci i el lleure pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

Inscriu-te

És l'hora dels Job Market Places: prepara't per la selecció amb l'empresa DECATHLON el PRAT!

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Entrena't pel Job Market Place de l'empresa DECATHLON! Vine i prepara la teva candidatura per aconseguir la feina d'OPERARI/ÀRIA DE LOGÍSTICA, que presentarà l'empresa a l'esdeveniment del proper 29 de maig. Aprofita aquest espai per treballar, amb un/a expert/a, aquells aspectes que t'interessen ressaltar del teu perfil.

Inscriu-te

RF77- Coneix i practica les proves de selecció

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

Una de les eines més importants per analitzar les habilitats d'un/a candidat/a és l'entrevista de feina, però sovint el que ens descarta del procés de selecció és la no superació de la fase de dinàmiques de grup. Moltes empreses realitzen aquest tipus de proves per a preseleccionar personal. Vols conèixer en què consisteixen? Vine i practica!

Inscriu-te

RF106 - Publica a les xarxes socials i fes visible el teu perfil professional

Monosessió presencial | Conductor: UTE P. Rojas, A. Vigueras i M. Redondo

Una publicació coherent i ben estructurada, així com una imatge que cridi l'atenció, podrien ser la porta d'entrada a un nou procés de selecció per a tu. Descobreix com atraure l'atenció de qui recluta a través de tècniques, eines i recursos de publicació a xarxes socials.

Inscriu-te

OC30-Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conductor: DEP Institute

Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho.

Inscriu-te

EC229 - L'ADN del/la líder del segle XXI

Monosessió presencial | Conductor: B&L Training People

En aquest seminari identificarem els nous reptes que el lideratge afronta, entenent-lo com una competència viva, al servei de les necessitats dels nous paradigmes i, per tant, en constant evo-lució. Endinsa't en les noves corrents, estils i aspectes clau d'un lideratge exitós i identifica el teu ADN de líder.

Inscriu-te

EC125 - La Banda Sonora de les teves competències: l'orientació a l'assoliment

Monosessió presencial | Conductor: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

Participa en un recorregut competencial a través de 7 tallers amb un nexe comú: el coaching i la música. Volem connectar amb la teva millor banda sonora per desenvolupar les teves competències, perquè et puguis realitzar professionalment. Que amb les teves 7 notes musicals, puguis tocar totes les tecles de la teva vida! Connecta amb la música, que et permeti aprendre a superar-te, desafiant-te amb noves fites i desenvolupant la teva orientació a l'assoliment. Viu la vida amb una ambició sana que et motivi a fer realitat el que et proposis!

Inscriu-te

JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

Monosessió presencial | Conductor: Impento

Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta plataforma i conèixer com pots optar a aquestes ofertes!

Inscriu-te

Gala Final Emprendre amb valors.

Monosessió presencial | Conductor: Projecte de Vida Professional

En aquesta gala tindreu l'oportunitat de conèixer experiències de centres educatius que han treballat els seus projectes vinculats a l'ocupació, l'emprenedoria, l'empresa i l'economia social. DATA: 29 de maig de 10 a 12 hores PER CONSULTES, ACLARIMENTS O INSCRIPCIONS TRUQUEU AL 93 151 76 05, de 8:30 a 20:30 hores.

Inscriu-te

GRUP A MIDA: 04 Models de Carta i CV_APADIS

Monosessió presencial | Conductor: DINAMIC

En aquesta activitat descobriràs com fer més atractives les teves eines de presentació i coneixeràs les estratègies per a potenciar els teus punts forts al currículum i a la carta de presentació. Et mostrarem els diferents models per tal que decideixis quin és el mes adient per a tu.

Inscriu-te

RF04 - Mostra les teves competències al currículum

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

El nostre objectiu quan cerquem feina és atreure l'atenció de qui selecciona. T'agradaria donar un valor diferencial a la teva candidatura? Destaca les teves competències i assoliments! Aprendràs a identificar quines són les competències clau i assoliments del teu perfil professional i com incorporar-les al currículum de forma atractiva i entenedora.

Inscriu-te

RF13 - Dóna't d'alta i aprèn tots els secrets dels portals d'ocupació (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: UTE P.Rojas, A.Vigueras i M.Redondo

Descobreix les regles del joc que regeixen els principals portals d'ocupació online (com per exemple Infojobs o Feina Activa). En aquest taller identificaràs quina és la forma més efectiva de ser-hi present, trobar, presentar-te a les ofertes, i posaràs en pràctica estratègies que t'ajudaran a fer que la recerca de feina online sigui més efectiva.

 

Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON Prat?

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa i Decathlon

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL, tenir CONEIXEMENTS DE GMAIL, DRIVE, OFFICE, i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. És preferible tenir vehicle propi per arribar al centre de treball. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si t'interessa aquesta oferta i tens el perfil sol·licitat, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. JA QUE QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, et recomanem l'assistència a la SESSIÓ PREPARATÒRIA que es farà abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Inscriu-te

Barcelona Activa a la ciutat (Gràcia)

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina.

Inscriu-te

RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Psicotec

L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els diferents tipus d'entrevista amb les que et pots trobar en un procés de selecció? Vine i practica-la a través d'exercicis de role playing.

Inscriu-te

OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

Monosessió presencial | Conductor: Equip tècnic Barcelona Activa

Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees d'interès.

Inscriu-te

MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller.

Inscriu-te

JP14-Què diu la xarxa de tu? Treballa-ho!

Monosessió presencial | Conductor: Ari Vigueras

Les xarxes socials ens ofereixen noves formes de trobar feina, però hem de tenir em compte alguns aspecte i conèixer be totes les seves possibilitats. En aquesta activitat podràs fer del teu perfil 2.0 una bona eina per buscar feina i que les empreses et troben a tu.

Inscriu-te

EC94 - Vols créixer en equip? Aquest és el teu repte!

Monosessió presencial | Conductor: Montaner Formació

Posa a prova els coneixements adquirits a les sessions de cada competència, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode "aprendre fent", en què hauràs de fer front a un repte! Com fer que el treball en equip sigui un èxit? Com millorar un equip de treball? Comprova tot el què saps de treball en equip i analitza els resultats en viu i directe!

Inscriu-te

EC129 - Sigues un crack al telèfon! Aconsegueix i fidelitza clients (x2)

Multisessió presencial | Conductor: MiB Comunicació

Ser una persona efectiva al telèfon no depèn només de tenir bona veu i ser agradable. Per aconseguir clientela i fidelitzar-la s'ha de conèixer quins són els mecanismes i especificitats per ser persuasiu/va al telèfon i interessant per l'interlocutor/a. Aprèn a deixar empremta amb les teves converses com a primer pas per assolir objectius.

Inscriu-te

EC184 - Aprendre a aprendre en el món digital

Monosessió presencial | Conductor: Fundació Pere Tarrés

L'aprenentatge continuat és una condició bàsica per mantenir-se en el mercat laboral. A la xarxa hi ha centenars d'alternatives per formar-nos i estar actualitzats/ades. En aquest taller proposem prendre consciència de les habilitats necessàries per iniciar-se i ser capaç de seguir aprenent amb eficàcia i autonomia aprofitant el ventall de recursos i opcions que actualment ens ofereix Internet.

Inscriu-te

RF57 - The job interview: types & useful tips (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Psicotec

Get to know the ins and outs of a job interview. Jump over the table and see things from an HR perspective ¿ what interviewers want from you and how to provide it. Be ready to join other participants!

Inscriu-te

Visita Empresa ACV Global

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa

Dia: 30 maig 2019 Hora: 10:00 hores

Inscriu-te

Coneix els tracks de SAP i Mobilitat Elèctrica

Monosessió presencial | Conductor: Equip tècnic Barcelona Activa

Vols diferenciar-te de la resta i especialitzar el teu perfil? En aquesta sessió t'expliquem el contingut i activitats del programa Acceleradora laboral que ofereix orientació i formació especialitzada per a joves en sectors estratègics de la ciutat: Economia Verda (Mobilitat Elèctrica) i Industrial (SAP). Podràs plantejar i resoldre els teus dubtes amb l'equip de personal tècnic de Barcelona Activa.

Inscriu-te

Coneix el programa d'Acceleradora laboral

Monosessió presencial | Conductor: Equip tècnic Barcelona Activa

En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats del programa Acceleradora laboral i les diferents especialitzacions (tracks) que ofereix. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa.

Inscriu-te

MT18 - Com buscar feina al sector sociosanitari

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector Sociosanitari, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a la ciutat de Barcelona. També et facilitarem els recursos per buscar feina en el sector.

 

Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina.

Inscriu-te

RF103 - APPlicacions per trobar feina amb el teu mòbil

Monosessió presencial | Conductor: UTE P. Rojas, A. Vigueras i M. Redondo

Quant temps passes amb el teu smartphone a les mans? Has provat d'utilitzar-lo per buscar feina? En aquest taller coneixeràs la diversitat d'apps. que et poden acostar a les ofertes de feina i descobriràs les estratègies efectives que t'ajudaran a presentar la teva candidatura. Vine a l'activitat amb el teu smartphone i la bateria ben carregada, li treurem tot el suc!

Inscriu-te

CO34 - No deixis per demà la feina que pots trobar avui

Monosessió presencial | Conductor: El Despertador

Si sents que sovint postergues els plans per enviar un CV, trucar a una empresa..amb aquesta activitat volem ensenyar-te a prioritzar i optimitzar el procés de recerca de feina.

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formación

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

Inscriu-te

RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

Monosessió presencial | Conductor: Impento

Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera podràs presentar la teva candidatura a les vacants que s'ajustin al teu perfil.

 
Properes edicions

MTT30 - Com buscar feina al sector de Construcció sostenible

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada l'àmbit de la construcció? Ets una persona preocupada pel medi ambient i la sosteni-bilitat dels recursos? En el sector de la construcció sostenible pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

Inscriu-te

OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conductor: DEP Institute

En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional.

Inscriu-te

Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina.

Inscriu-te

És l'hora dels Job Market Places: Prepara't per a l'entrevista per treballar d'Agent Cívic/a amb B:SM!

Monosessió presencial | Conductor: IMPENTO

Entrena't pel Job Market Place de B:SM! Vine i prepara la teva candidatura per aconseguir la feina d'AGENT CÍVIC/A, que presentarà l'empresa a l'esdeveniment dels propers 3 i 5 de juny. Aprofita aquest espai per treballar, amb un/a expert/a, aquells aspectes que t'interessen ressaltar del teu perfil.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Maig de 2019 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
4
5
11
12
14
15
16
18
19
22
25
26
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE