Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Prepara´t per buscar feina

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

JP54 - Aula Virtual - El CV "camaleó": adapta'l a les ofertes de feina (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: IMPENTO

Tenir un CV per a totes les ofertes no és la millor estratègia per destacar. Saber interpretar què és el que volen les empreses, ajudarà a fer una bona adaptació del CV. En aquesta activitat aprendrem a adaptar el CV, i la carta de presentació si s'escau, d'una forma ràpida i eficaç.

Inscriu-te

JP44 - Aula Virtual - Millora el teu CV i destaca! (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: IMPENTO

En aquesta activitat obtindrem les claus principals per assegurar-nos de que el nostre CV reflecteixi el que volem transmetre mitjançant el llenguatge i el format més adients, i maneres de fer-lo d¿una forma creativa. També treballarem els continguts de base que farem servir per realitzar posteriorment el més ràpid i còmodament possible totes les adaptacions que calgui.

Inscriu-te

JP42 - Aula Virtual - Com elaborar el teu CV i la carta de presentació (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: IMPENTO

Amb aquesta activitat t'intruiràs en dues eines clau per a la recerca de feina: el CV i la carta de presentació. Veuràs quins són els apartats que ha de contenir un CV i una carta i com estructurar-los per a tenir èxit en les teves candidatures.

Inscriu-te

JP53 - Aula Virtual - Redacta el teu CV i la carta de presentació (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: IMPENTO

En aquesta activitat construirem el CV més eficaç segons la nostra experiència i objectiu de recerca de feina, i un model de carta de presentació quan presentem el nostre CV a les empreses que ens interessin.

Inscriu-te

JP43 - Aula Virtual - No tens experiència? Descobreix el CV per competències (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: IMPENTO

Quan no tenim experiència professional sovint no sabem com fer el CV. Per això, cal que sapiguem com destacar altres aspectes rellevants com les nostres competències, les nostres motivacions, el CV ocult i els coneixements dels què disposem. En aquesta activitat obtindrem les pautes per fer el millor CV possible mentre no comptem amb prou experiència laboral.

Inscriu-te

JP41 - Aula Virtual - Afronta les primeres entrevistes de feina sense que et dominin els nervis (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras

A una entrevista de selecció tot compta! Per afrontar-la amb èxit cal preparació i pràctica. Què dir, com dir-ho per impactar en l'altra sense que et dominin els nervis. A aquest taller tu seràs la persona protagonista: practicaràs, observaràs i t'entrenaràs amb diferents entrevistes.

Inscriu-te

JP45 - Aula Virtual - Jove però amb molt per explicar: impacta en l'entrevista de selecció! (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras

Si se¿t fa molt complicat explicar en què destaques, si et costa fer una presentació impactant de la teva trajectòria, si no saps què explicar sobre tu en una entrevista de selecció, aquest és el taller ideal. Vine a identificar els teus punts forts en relació a un procés de selecció i construeix un discurs coherent, segur, diferenciador i impactant.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Juliol de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
6
8
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
28
29
30
31
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE