Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Prepara´t per buscar feina

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

JP56 - Aula Virtual - Entrevistes grupals: afronta-les amb èxit!

Monosessió presencial | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras

L’entrevista grupal pot ser un pas previ a l’entrevista individual i, sovint, és eliminatòria. Per això, cal que coneguis què et pots trobar i com afrontar-ho amb èxit. Descobreix els diferents tipus d’entrevista grupal online i presencial més utilitzades en els processos de selecció i aprèn com preparar-te.

Inscriu-te

JP52 - Aula Virtual - Teixeix la teva xarxa i fes-te networker!

Monosessió presencial | Conducció: Fundació Pere Tarrés

Tenir una xarxa de contactes és clau per accedir a noves oportunitats, ampliar coneixements i estar actualitzat/ada sobre el teu entorn professional. El networkingtant pot ser en format virtual o digital, com físic o presencial, i és important fer-ho bé. Ara és el moment, fes-te networker!

Inscriu-te

JP51 - Aula Virtual - On són les ofertes de feina? Coneix els canals!

Monosessió presencial | Conducció: Fundació Pere Tarrés

Saps que hi ha diferents canals de recerca de feina tant digitals com presencials? Si n'hi ha diversos... per què només centrar-nos en un? Diversifica la forma de cercar. Coneix quins són i quins encaixen més amb tu!

Inscriu-te

JP42 - Aula Virtual - Com elaborar el teu CV i la carta de presentació

Monosessió presencial | Conducció: Impento

Amb aquesta activitat t'instruiràs en dues eines clau per a la recerca de feina: el CV i la carta de presentació. Veuràs quins són els apartats que ha de contenir un CV i una carta, i com estructurar-los per tenir èxit en les teves candidatures.

Inscriu-te

JP49 - Aula Virtual - Utilitza les xarxes socials per a la cerca de feina

Monosessió presencial | Conducció: Fundació Pere Tarrés

Les xarxes socials, molt presents en el nostre dia a dia, no només serveixen per contactar amb altres persones amb una finalitat lúdica, sinó que ens permeten connectar amb professionals de tot tipus de sectors, identificar oportunitats laborals i augmentar les probabilitats de trobar una feina. Vols saber com?

Inscriu-te

JP40 - Aula Virtual - No improvisis! Prepara la teva entrevista de feina

Monosessió presencial | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras

S'acosta la teva primera entrevista de feina i no saps què succedirà? Has participat en alguna, però el resultat no ha estat reeixit? Ara pots conèixer-ho tot sobre l'entrevista de feina: tipus d'entrevistes, preguntes més freqüents; què pots esperar, què valora, qui recluta i com pots preparar-les.

Inscriu-te

JP16 - Aula Virtual - Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

Monosessió presencial | Conducció: Ethel Cabrera

Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets la persona idònia per a la vacant?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix/a. En aquesta activitat aprendràs a desenvolupar el teu missatge professional, i a marcar la diferència.

Inscriu-te

JP32 - Aula Virtual - Escape room: supera un procés de selecció

Monosessió presencial | Conducció: Jocs al Segon

L'Anna Bosch ens explicarà com va trobar feina fa uns pocs anys, però no ho farà de manera convencional. Ha preparat un repte contra-rellotge per tal que descobreixis com ho va fer i quines accions van resultar clau. Un taller amb ritme d'ESCAPE ROOM, on els enigmes seran les accions clau per a la recerca de feina i on, al final, descobriràs els tres secrets més ben guardats de l'Anna. Jugues amb nosaltres?

Inscriu-te

JP47 - Aula Virtual - APPlica't per buscar feina

Monosessió presencial | Conducció: Fundació Pere Tarrés

Sabies que els telèfons mòbils són un dels mitjans més utilitzats per buscar feina i enviar candidatures? A través de les App de cerca de feina pots inscriure't a ofertes amb un sol clic, fer seguiment de la teva candidatura o rebre notificacions del teu estat o noves oportunitats. Vols conèixer les App gratuïtes amb major nombre de llocs de feina i com s'utilitzen? APPlica't!

Inscriu-te

JP54 - Aula Virtual - El CV "camaleó": adapta'l a les ofertes de feina

Monosessió presencial | Conducció: Impento

Tenir un CV per a totes les ofertes no és la millor estratègia per destacar. Saber interpretar què és el que volen les empreses, ajudarà a fer una bona adaptació del CV. En aquesta activitat aprendrem a adaptar el CV i la carta de presentació, si s'escau, d'una forma ràpida i eficaç.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Gener de 2021 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
23
24
26
27
30
31
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE