Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Prepara´t per buscar feina

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

JP33 - Tens INSTAGRAM? Fes-ho servir per buscar feina

Monosessió presencial | Conducció: Pedro Rojas

Creus que Instagram et pot servir en el teu procés de recerca de feina? Amb aquesta activitat coneixeràs una nova perspectiva que et farà aprofitar la Xarxa Social per buscar i atraure oportunitats professionals, trobar ofertes de feina, activar la teva xarxa de contactes i treballar la teva marca personal.

Inscriu-te

JP19-Millora el teu currículum i destaca

Monosessió presencial | Conducció: GAMMA FORMACIÓ

Ja tens un currículum però vols millorar-lo? Si vols conèixer diferents models, aprofundir en les tècniques i estratègies que permetin projectar una imatge més professional de la teva candidatura i destacar de manera eficient les teves habilitats i competències, aquesta és la teva activitat.

Inscriu-te

JP15-Utilitza el teu smartphone per trobar feina!

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Les empreses volen posicionar-se en tots els mercats possibles i el mòbil ja és l¿eina preferida per tothom. A l¿hora de buscar feina, tu no et pots quedar enrere! Coneix totes les aplicacions que hi ha al mercat i com fer-les servir.

Inscriu-te

JP23 - Taller pràctic: vine a fer que LinkedIn et serveixi per buscar feina

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

En aquest taller pràctic et proposem que puguis donar-te d'alta resolent tots els dubtes que et vagin sorgint. Estaràs acompanyat d'una orientadora laboral que t'anirà donant consells per optimitzar la teva presència en LinkedIn.

Inscriu-te

JP24-Necessites "enchufe"? No, jo sóc networker!

Monosessió presencial | Conducció: Mercè Moreno Moreno

Hi ha moltes persones que pensen que si avui dia no es tenen ¿enchufes¿ és molt complicat trobar feina. Està a les teves mans aprendre a teixir xarxes de contactes que et proporcionin la informació adequada per accedir a la feina desitjada.

Inscriu-te

JP03-Taller pràctic: Vine amb nosaltres a fer el teu currículum i la carta

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Tenir un bon currículum és clau per superar les diferents fases del procés de selecció. T¿ajudarem a redactar-lo, a destacar el més important de la teva trajectòria formativa i laboral, i a donar importància a les teves competències clau.

Inscriu-te

JP27-Taller pràctic: Vine a fer que el teu currículum destaqui

Monosessió presencial | Conducció: Gamma Formació

Amb aquest taller pràctic podràs millorar l'aspecte i el contingut del teu currículum, fer-ho més atractiu i modern per a les empreses. Avui en dia, tenir un currículum que destaqui sobre la resta, és clau per continuar en el procés de selecció.

Inscriu-te

JP26-Marca personal: aprèn a construir-la per trobar feina

Monosessió presencial | Conducció: Pedro Rojas

Has sentit parlar del personal branding? La marca personal, allò que tu ets i et defineix, és el teu tret característic. Aprèn a fer que la teva marca aparegui allà on els reclutadors van a buscar personal. Les xarxes socials i el web 2.0 seran els teus aliats per trobar feina si aprens a posicionar-te correctament.

Inscriu-te

JP02-La recepta del currículum creatiu

Monosessió presencial | Conducció: Jocs al Segon

Vols cridar latenció amb el teu currículum? Analitza la clau de lèxit dalguns currículums per aprendre les tècniques creatives de disseny que funcionen i aplica-les en funció dels teus coneixements.

Inscriu-te

JP08-Ofertes de feina: descobreix tots els canals per trobar-les!

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Quan busquem feina, sovint ens centrem en els canals més tradicionals per buscar ofertes i oportunitats. Però hi ha moltes més opcions que poden complementar aquests canals i no tan massificades. Coneix-les!

Inscriu-te

JP05-Envia el teu CV a les empreses i triomfa!

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Actualment les empreses reben molts CV de nous candidats i candidates sense que hagin publicat cap oferta de feina. El teu n'és un més i cal que el diferenciïs de la resta. Aquí n'aprendràs algunes tècniques.

Inscriu-te

JP10-Com preparar una entrevista de feina?

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Les entrevistes de selecció són molt importants en el camí cap a l¿obtenció d¿una feina. El que passi en ella serà determinant per a l¿elecció de la persona seleccionada. Deixaràs aquesta oportunitat a l¿atzar? Prepara¿t l¿entrevista i no deixis res a la improvisació!

Inscriu-te

JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

Monosessió presencial | Conducció: Living a Job Consultors

Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció

Inscriu-te

JP04-No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

Monosessió presencial | Conducció: Jocs al Segon

Sovint la recerca de feina no dóna els resultats desitjats i és imprescindible prendre un paper més actiu: l'autocandidatura és el camí més directe per accedir al tipus d'ocupació que respon al teu projecte professional. Descobreix el "mapa del tresor" que t'hi conduirà!

Inscriu-te

JP17-Prepara't per a l'entrevista de feina

Monosessió presencial | Conducció: Pedro Rojas

Segur que has sentit dir allò que ¿la següent entrevista la faré millor¿. En aquesta activitat et donarem les claus de cada seqüència que té lloc a l¿entrevista i podràs practicar-la, tot descobrint els teus punts forts i febles.

Inscriu-te

JP01-El Currículum i la carta: Prepara la teva millor presentació

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

El currículum vitae i la carta de presentació són la primera imatge que semporta lempresa de tu. Tingues clar quina és la informació més important per posar-hi segons el teu perfil i quina és la millor manera de presentar-lo.

Inscriu-te

JP14-Què diu la xarxa de tu? Treballa-ho!

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Les xarxes socials ens ofereixen noves formes de trobar feina, però hem de tenir em compte alguns aspecte i conèixer be totes les seves possibilitats. En aquesta activitat podràs fer del teu perfil 2.0 una bona eina per buscar feina i que les empreses et troben a tu.

Inscriu-te

JP32 - Escape room: supera un procés de selecció

Monosessió presencial | Conducció: Jocs al Segon

L'Anna Bosch ens explicarà com va trobar feina fa uns pocs anys, però no ho farà de manera convencional. Ha preparat un repte contra-rellotge per tal que descobreixis com ho va fer i quines accions van resultar clau. Un taller amb ritme d'ESCAPE ROOM, on els enigmes seran les accions clau per a la recerca de feina i on, al final, descobriràs els tres secrets més ben guardats de l'Anna. Jugues amb nosaltres?

Inscriu-te

JP16-Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

Monosessió presencial | Conducció: Ethel Cabrera

Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta activitat aprendràs a desenvolupar el teu missatge professional, i a diferenciar-te.

Inscriu-te

JP06-Infojobs i Feina Activa: Aprèn nous trucs per trobar feina

Monosessió presencial | Conducció: Ari Vigueras

Internet ocupa gran part de les nostres vides, també per a la recerca de feina. En aquesta sessió aprendràs a utilitzar Infojobs i Feina Activa, a més de conèixer trucs i estratègies que tajudaran a fer més efectiva la teva recerca de feina.

Inscriu-te

JP09-Els secrets per superar amb èxit una entrevista de feina

Monosessió presencial | Conducció: Associació Dinàmic

Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el teu entusiasme i les teves habilitats professionals. Si vols treure-nhi el màxim profit, vine a entrenar-la i conèixer els seus secrets, i afrontar-la amb determinació i flexibilitat.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Desembre de 2019 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
 
 
 
1
3
6
7
8
14
15
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE