Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF101 -Aula Virtual- El teu mapa de recursos per trobar feina (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: UTE Pedro Rojas, Ari Vigueras i Maríá Redondo | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Si has de buscar feina i no saps per on començar, aquesta activitat et servirà de punt de partida per explorar el ventall de canals, recursos i eines existents per identificar oportunitats professionals. Veuràs quins encaixen més amb la teva situació actual i on has d'enfocar els esforços.

Continguts

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
·Conèixer les canals, recursos i eines, analògiques o digitals que hi ha actualment per trobar feina, analitzant les particularitats de cadascun.
· Descobrir quins canals o eines són les més adequades a cada situació personal.
· Recomanació de sessions d¿aprofundiment que possibiliten el treball autònom i el disseny del propi itinerari formatiu personalitzat (en funció de l¿oferta formativa actual de Barcelona Activa).

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Sessió presencial: Divendres 25 de Setembre de 2020 Horari: 09:00 - 11:00h. Idioma: Català

AULA VIRTUAL, --, --,, --, 00000, -

Places disponibles: 12.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE