Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Busques feina al Sector de la Neteja? Coneix empreses que cerquen professionals com tu (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i CLD Sorigué | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses CLD-SORIGUÉ i ATYSA, i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'OPERARIS/ÀRIES de NETEJA VIÀRIA, OPERARIS/ÀRIES i CONDUCTORS/ORES de RECOLLIDA SELECTIVA URBANA (Sorigué) i PERSONAL DE NETEJA (Atysa). En el cas de SORIGUÉ, es requereix EGB o ESO, un any d'experiència en el sector de la neteja viària; i tres anys d'experiència en la conducció de vehicles pesats i carnet de conduir C + CAP en el cas de conductors/ores. En el cas d'ATYSA, es requereixen estudis primaris finalitzats i un any d'experiència en neteja d'oficines, CCVV, centres educatius, etc. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones pre-seleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, has de fer clic a sobre de l'oferta:

Operari/ària de Neteja Viària - Operari/ària i Conductor/a de Recollida Selectiva Urbana  

Personal de Neteja


En el cas de Sorigué, informar -vos que aquest esdeveniment va dirigit a persones que NO hagin participat en anteriors processos de selecció amb aquesta empresa.


Dia i hora: 23 de Novembre de 2020, de 10 a 13 hores

Informació addicional

A  L'ARXIU ADJUNT TROBARÀS LA INFORMACIÓ DEL PERFIL SOL·LICITAT I LES CONDICIONS DE L'OFERTA DE TREBALL.

Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking VIRTUAL adjuntant el teu currículum en format PDF.

COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

Calendari previst

Sessió presencial: Dilluns 23 de Novembre de 2020 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Espai extern / Sense espai, -, -,, -, 00000, 900 533 175

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE