Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO12- (Aula Virtual) Canviar d'hàbits és possible si saps com fer-ho (X2)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores | Idioma: Català

Descripció

Treballaràs aquells hàbits (comportaments) que no ens deixen avançar en la direcció desitjada mitjançant la metodologia del coaching. Aprendràs a conèixer el/la sabotejador/a intern/a per poder gestionar-lo/a i assolir amb èxit els teus objectius.

Continguts

Durada: 6 hores (3h cada sessió, de les quals 1,5 hores es faran en format vídeo reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat per part de la formadora).

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la seva capacitat d'identificar i gestionar les seves emocions per promoure un autoconeixement i desenvolupar així un poder personal que les faciliti la consecució dels seus objectius.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

Calendari previst

Sessió presencial: Dimecres 9 de Setembre de 2020 Horari: 09:00 - 12:00h.

Sessió presencial: Dijous 10 de Setembre de 2020 Horari: 09:00 - 12:00h.

Totes les sessions es realitzen en:
AULA VIRTUAL, --, --,, --, 00000, -

Places disponibles: 12.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE