Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO53 - Aula Virtual - Marca el teu rumb: defineix objectius coherents amb tu mateix/a (x2)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores

Descripció

Un viatge d'autodescobriment dels nostres valors i desitjos mitjançant tècniques de coaching personal. Aquest coneixement ens donarà la informació necessària per definir objectius coherents amb la nostra persona i a obtenir l'impuls necessari per tirar endavant el nostre pla d'acció. Vine i pren les regnes de la teva vida!

Continguts

Durada: 6 hores (3 hores cada sessió, de les quals 3h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguirás amb aquesta activitat?
- Descobrir què és important per mi (principis i valors), què vull aconseguir (desitjos i necessitats) i de quin potencial disposo per a fer-ho, mitjançant tècniques de coaching personal i PNL.
- Definir 3 objectius coherents amb nosaltres mateixos/es i sostenibles amb l'entorn en el que vivim.
- Reforçar l'autoconcepte, l'autoconfiança i l'autoestima com a part del potencial intern que tots disposem.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la seva capacitat d'identificar i gestionar les seves emocions per promoure un autoconeixement i desenvolupar així un poder personal que les faciliti la consecució dels seus objectius.

Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 19 de Maig de 2021 Horari: 12:30 - 15:30h.

Aula virtual: Dijous 20 de Maig de 2021 Horari: 12:30 - 15:30h.

Idioma: Català

Places disponibles: 15.

Inscriu-te

Aula virtual: Dimarts 29 de Juny de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h.

Aula virtual: Dimecres 30 de Juny de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h.

Idioma: Català

Obertura de la inscripció 14/06/2021 a les 00:00h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE