Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO54 - Aula Virtual - Coaching per a l'empoderament (x2)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores

Descripció

Què és i què no és l'empoderament? En aquesta activitat treballarem (en directe) l'agència personal com a concepte que recull diversos aspectes relacionats amb l'empoderament i el funcionament saludable i competent: l'autoeficàcia, l'autonomia, l'autodeterminació, el control i l'autoregulació en són alguns. Desenvolupar l'agència personal millora la relació amb un/a mateix/a i amb l'entorn i implica un procés de canvi per realitzar accions valuoses i significatives.

Continguts

Durada: 6 hores (3 hores cada sessió, de les quals 1,5h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
  • Augmentar el creixement personal, la integritat i el benestar de manera estable.
  • Entendre què és l'apoderament i de què ens pot servir.
  • Identificar estratègies per a augmentar l'autoestima, l'autoeficàcia, la gestió de la incertesa i els nivells de motivació
  • Descobrir quines són les actituds que ens apoderen i com beneficia al nostre projecte.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o orientació professional, que vulguin descobrir el coaching i el creixement a través d'eines pràctiques i efectives per provocar canvis a la seva vida.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs. A l'aula no es lliurarà material.

Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 24 de Gener de 2022 Horari: 10:00 - 13:00h.

Aula virtual: Dimarts 25 de Gener de 2022 Horari: 10:00 - 13:00h.

Idioma: Català

Places disponibles: 10.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE