Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO55 - Aula Virtual - Coaching transformacional: gestiona les fases del canvi (x2)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores

Descripció

Els canvis poden ser esperats, inesperats, desitjats..., però cadascuna d'aquestes situacions comporten la vivència d'un procés amb diferents fases. En aquesta activitat coneixerem el benefici, la pèrdua i l'aprenentatge de cada fase en el procés de canvi, identificarem la fase en la que ens trobem avui, què necessitem per passar a la següent, i com definir un "Què" i un "Per a què" poderosos. Viurem el canvi com una oportunitat de transformació personal i professional.

Continguts

Durada: 6 hores (3 hores cada sessió, de les quals 1,5h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat? 

1. Identificar els diferents tipus de canvi i prendre consciència de les diferents fases implicades en un procés de canvi.
2. Conèixer què és l'actitud aprenent i els factors interns que en la limiten.
3. Comprendre el benefici, la pèrdua i l'aprenentatge de cada fase en el procés de canvi i identificar quina és la fase per la qual transitem a dia d'avui i què necessitem per a passar a la següent.
4. Definir objectius de canvi d'una forma àgil, motivadora, eficient i coherent amb el propòsit de vida i valors personals.
5. Definir quins son els propis ciments en els moments de canvi, aquells que ens sostenen en moments de més incertesa.

Perfil d'entrada

Persones que es troben en situació d'incertesa o de canvi personal o professional, interessades en el seu autoconeixement, i que vulguin desenvolupar el seu potencial.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 26 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Aula virtual: Dijous 27 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Idioma: Català

Places disponibles: 7.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE