Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO56 - Aula Virtual - Dragon dreaming: on estàs en el teu pla d'acció? (x2)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores

Descripció

Mitjançant la facilitació sistèmica es crearà un espai de confiança que permetrà connectar amb el nostre "saber" interior. Fer servir la informació que sorgeix d'un/a mateix/a en tot moment ens anima a treballar fora de la nostra zona de confort, aquella on resideixen les nostres pors o "dracs", però també on es produeix l'autèntic aprenentatge i creixement personal. Coneix les 4 fases que tot projecte personal o professional ha de tenir i descobreix en quina fase et trobes.

Continguts

Durada: 6 hores (3h cada sessió, de les quals 1,5h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguirás amb aquesta activitat?
- Possibilitar un espai de confiança i reflexió on podràs descobrir-te.
- Comunicar-nos des d'un altre lloc, donant espai a la intuïció, a les emocions i als sentits.
- Descobrir informació a mitjançant el moviment, l'atenció al cos i a les sensacions.
- Donar espai i temps per a poder ordenar les idees augmentant la consciència.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la seva capacitat d'identificar i gestionar les seves emocions per promoure un autoconeixement i desenvolupar així un poder personal que les faciliti la consecució dels seus objectius.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dijous 20 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Aula virtual: Divendres 21 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Idioma: Català

Places disponibles: 20.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE