Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO57 - Aula Virtual - Coaching i creences: coneix-te millor amb el "Joc dels Minijos" (x3)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 09:00 Hores

Descripció

Gestionar diàlegs interns saludables, adaptatius i eficaços per afrontar diverses situacions depèn, en gran mesura, de com identifiquem i gestionem les nostres distorsions cognitives o errors del pensament. En aquesta càpsula i mitjançant aquesta innovadora eina www.juegodelosminiyos.com aprendrem estratègies cognitives per a un major autoconeixement, autogestió i proactivitat en la cerca d'ocupació, canvi professional o emprenedoria.

ContingutsDurada: 9 hores (3h cada sessió, de les quals 1,5h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Donar a cone¿ixer i practicar l'u¿s de te¿cniques cognitives per desenvolupar una major efica¿cia personal en base a la generacio¿ d'alternatives de pensament me¿s realistes i flexibles que facilitin el desenvolupament del nostre potencial.

2. Identificar les principals distorsions cognitives i les seves conseqüències a diferents nivells (personal/professional).

3. Aprendre tècniques de transformació del pensament per a facilitar el canvi d'idees no raonables.

4. Aprofundir en l'autoconeixement, en l'autovaloració i l'acceptació d'un/a mateix/a.


Perfil d'entrada

Persones que es troben en situació d'incertesa o de canvi personal o professional, interessades en el seu autoconeixement, i que vulguin desenvolupar el seu potencial.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 26 de Maig de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h.

Aula virtual: Dijous 27 de Maig de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h.

Aula virtual: Divendres 28 de Maig de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h.

Idioma: Català

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE