Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO58 - Aula Virtual - Conquereix els teus sabotejadors interns

Monosessió | Conducció: B&L Training | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta activitat (en directe) aprendrem a identificar allò que debilita el teu potencial: els 9 sabotejadors liderats per un "jutge": en cada sabotejador hi ha una veu molt peculiar, creences, hàbits de pensament i supòsits que afebleixen el teu potencial. Conèixer els 5 superpoders del/la savi/sàvia que hi ha en tu t'ajudarà a enfrontar els desafiaments actuals amb ment clara i tranquil·la.

Continguts

Durada: 3 hores (de les quals 2 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu). 

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Identificar els propis sabotejadors interns que resten energia i debiliten el nostre potencial. 

2. Conèixer les creences i les funcions de supervivència del sabotejador que obst--aculitzen el potencial davant la situació actual.

3. Aprendre tècniques per a l'entrenament de l'actitud possibilitadora i la gestió òptima de la incertesa.

4. Millorar i augmentar les habilitats a través de 5 poders.

 

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o orientació professional, que vulguin descobrir el coaching i el creixement a través d'eines pràctiques i efectives per provocar canvis a la seva vida.  

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el qual et tenim registrat/a a la nostra base de dades + un COGNOM, en entrar a l'aula virtual, per confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el certificat si el necessites en el futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 31 de Gener de 2022 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Places disponibles: 16.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE