Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

EC229 - Aula Virtual - Lideratge, on estàs? Reptes actuals

Monosessió | Conducció: B&L Training | Durada: 03:00 Hores

Descripció

Descobreix com poder ser líder en els temps que estem vivint: Amb aquesta activitat en directe podràs analitzar l'entorn actual i els reptes als que t'enfrontes a l'hora de liderar, la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat, i què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a o al teu equip.  

Continguts

Durada: 3 hores (de les quals 2 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu)

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Comprendre el concepte i la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat.

2. Conèixer quines són les habilitats i competències que qualsevol persona necessita avui en dia per liderar, ja sigui a si mateix/a o al seu equip.

3. Conèixer quins són els principals estils de lideratge, així com les situacions en les quals exercir-los adaptant-se a cada context.

4. Analitzar l'entorn actual i els reptes que afrontem alhora de liderar.

5. Reconèixer situacions pròpies en les que s'ha actuat com a líder.

6. Identificar l'estil de lideratge predominant i estil de lideratge a millorar, i proposar accions de millora per aquest últim.

7. Obtenir eines per exercitar l'autolideratge i el lideratge en equips diversos així com de l'entorn.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs. 

Perfil d'entrada

Persones en procesode recerca de feina o desenvolupament professional, que no apliquin tècniques de lideratge a la seva carrera i vulguin iniciar-se en aquesta competència a nivell d'habilitats i actituds.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 21 de Desembre de 2021 Horari: 15:00 - 18:00h.

Obertura de la inscripció 06/12/2021 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE