Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  JP56 - Aula Virtual - Entrevistes grupals: afronta-les amb èxit!

Monosessió | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Durada: 02:00 Hores

Descripció

L’entrevista grupal pot ser un pas previ a l’entrevista individual i, sovint, és eliminatòria. Per això, cal que coneguis què et pots trobar i com afrontar-ho amb èxit. Descobreix els diferents tipus d’entrevista grupal online i presencial més utilitzades en els processos de selecció i aprèn com preparar-te.

Continguts

Durada: 2 hores. 

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
- Entrenar i desenvolupar les habilitats i competències necessàries per superar una entrevista de selecció grupal, ja sigui online o presencial.
- Entendre el procediment que segueix qui avalua i incorporar aquesta perspectiva a l'afrontament de l'entrevista grupal.
- Adquirir seguretat, generar impacte en l'actuació i el discurs.
- Identificar de manera pràctica possibles situacions, plantejaments i preguntes d'una entrevista de selecció grupal i desenvolupar recursos per poder-hi donar resposta de forma assertiva.

Perfil d'entrada

Persones entre 16 a 29 anys en procés de recerca de feina o millora professional. 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió. 

No oblidis identificar-te amb el NOM+ COGNOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades  quan entris a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Divendres 12 de Març de 2021 Horari: 15:30 - 17:30h. Idioma: Català

Places disponibles: 20.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE