Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  JP56 - Aula Virtual - Entrevistes grupals: afronta-les amb èxit!

Monosessió | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Durada: 02:00 Hores

Descripció

L'entrevista grupal pot ser un pas previ a l'entrevista individual i, sovint, és eliminatòria. Per això, cal que coneguis què et pots trobar i com afrontar-ho amb èxit. Descobreix els diferents tipus d'entrevista grupal online i presencial més utilitzades en els processos de selecció i aprèn com preparar-te.

Continguts

Durada: 2 hores. 

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Entrenar i desenvolupar les habilitats i competències necessàries per superar una entrevista de selecció grupal, ja sigui online o presencial.

2. Entendre el procediment que segueix qui avalua i incorporar aquesta perspectiva a l'afrontament de l'entrevista grupal.

3. Adquirir seguretat, generar impacte en l'actuació i el discurs.

4. Identificar de manera pràctica possibles situacions, plantejaments i preguntes d'una entrevista de selecció grupal i desenvolupar recursos per poder-hi donar resposta de forma assertiva.

Perfil d'entrada

Persones entre 16 i 29 anys en procés de recerca de feina o canvi professional que vulguin millorar les seves eines de recerca o les seves aptituds. 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 29 d'Agost de 2022 Horari: 11:30 - 13:30h. Idioma: Català

Obertura de la inscripció 14/08/2022 a les 08:30h.

 Activitats relacionades

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE