Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

MT16 - Aula Virtual- Com buscar feina al sector dels Serveis socials i Tercer sector

Monosessió presencial | Conducció: Daleph | Durada: 02:00 Hores

Descripció

T'interessa els serveis a les persones i a la societat? Tens empatia i vocació d'ajuda als altres? Si és així, els Serveis socials i el Tercer sector són una oportunitat per trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

Continguts

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
· Donar a conèixer les oportunitats laborals que actualment ofereix el sector a la ciutat de Barcelona, fent especial incidència en els canals de cerca de feina.
· Conèixer els millors canals de cerca de feina i d'ofertes específiques de feina vinculades a l'emergència social i sanitària pel coronavirus.
· Identificar els perfils professionals més sol·licitats i els requeriments formatius i competencials per poder accedir a les ofertes de feina.Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.


Calendari previst

Sessió presencial: Dilluns 19 d'Octubre de 2020 Horari: 10:00 - 12:00h. Idioma: Català

AULA VIRTUAL, --, --,, --, 00000, -

Obertura de la inscripció 04/10/2020 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE