Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

OC27 - Aula Virtual - Autoconeixement: positivisme davant l'adversitat

Monosessió | Conducció: Mou-te! (Biscuit) | Durada: 03:00 Hores

Descripció

Has pensat mai quins recursos tens per gestionar les situacions adverses que poden aparèixer al llarg de la teva vida professional? A partir de l'anàlisi i presa de consciència dels recursos que aporteu (en directe), reflexionarem, donarem consells i potenciarem totes aquelles actituds i conductes adaptatives que ens ajudin a veure les coses des d'una perspectiva més objectiva i optimista.

Continguts

Durada: 3 hores (de les quals, 1'5h s'impartirà en format vídeo reunió, i la resta, serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

 
  1. Prendre consciència de quines són les actituds que afavoreixen la meva adaptació davant les situacions d'incertesa.
  2. Reflexionar sobre la pròpia fortalesa interior, suport extern i factors interpersonals..
  3. Potenciar una combinació efectiva d'aquests suports per tal de fer front a les situacions d'incertesa que poden sorgir davant la recerca del propi objectiu professional.
  4. Construir la pròpia història com a motor inicial per enfocar amb més positivitat i resiliència la situació d'incertesa actual.
 

Perfil d'entrada

Persones en procés d'orientació o canvi professional. 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 19 d'Octubre de 2021 Horari: 10:30 - 13:30h. Idioma: Català

Sense places.

 Activitats relacionades

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE