Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

OC29 - Aula Virtual - De l'autoconeixement a l'objectiu (x3)

Multisessió | Conducció: Mou-te! (Biscuit) | Durada: 09:00 Hores

Descripció

Com reacciones quan no tens prou clar cap a on vols anar? Sents que necessites conèixer-te amb més profunditat per avançar cap a les teves fites? Et proposem un viatge al teu interior. Posaràs més el focus en qui ets, qui vols ser i què necessites per aconseguir-ho. Obtindràs (en directe) eines que posaran claredat en la recerca del teu objectiu professional, millorant també el teu benestar i rendiment.

Continguts

Durada: 9 hores (3 sessions de 3h, de les quals, 1,5h es farà en format video reunió, i la resta, treball individual amb seguiment personalitzat optatiu)

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Identificar els nostres punts forts i de millora.

2. Obtenir eines basades en la Intel·ligència Emocional (inter i intra personal) per fer front a les diverses situacions d'incertesa professional en les que ens trobem. 

3. Aprofundir en la identificació dels nostres estats d'ànim i les conseqüències que aquests poden tenir en la nostra conducta. 

4. Identificar quins son els nostres valors i incorporar-los en la formulació del nostre objectiu professional.

Perfil d'entrada

Persones en procés d'orientació o canvi professional. 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur. 

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 31 de Maig de 2022 Horari: 16:30 - 19:30h.

Aula virtual: Dimecres 1 de Juny de 2022 Horari: 16:30 - 19:30h.

Aula virtual: Dijous 2 de Juny de 2022 Horari: 16:30 - 19:30h.

Idioma: Català

Obertura de la inscripció 16/05/2022 a les 08:30h.

 Activitats relacionades

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE