Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

ON09 Online - No et posis límits! Barreres, falsos mites i estratègies en la recerca de feina

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences. A la vegada, et donarem estratègies que et seran molt útils per identificar aquests falsos mites i per centrar el teu objectiu en el que és realment important per aconseguir la teva meta final: trobar feina!

Perfil d'entrada

En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences.
A la vegada, et donarem estratègies que et seran molt útils per identificar aquests falsos mites i per centrar el teu objectiu en el que és realment important per aconseguir la teva meta final: trobar feina!

Calendari previst

Sessió online: Dilluns 17 de Juny de 2019 a les 00:00h fins Diumenge 30 de Juny de 2019 a les 23:59h.

Inscripció oberta però l'activitat ja està iniciada.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE