Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF07 - Aula Virtual - Quin model de currículum em convé?

Monosessió | Conducció: Psicotec | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Ha arribat el moment de fer el teu currículum i no saps quin model s'ajusta més al teu objectiu laboral? En aquesta activitat et mostrem quins tipus de CV oficials existeixen perquè escullis aquell que et pugui afavorir més en la teva recerca de feina.

Continguts

Durada:2 hores (de les quals 1,5 h es farà en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu)

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Conèixer els diferents tipus de CV oficials que existeixen (cronològic, funcional, mixt, europeu), amb els seus avantatges i desavantatges.

2. Mostrar exemples dels diferents models de CV.

3. Donar espai a les persones participants de que cadascuna expliqui el seu cas i pugui rebre feedback sobre el tipus de model curricular que li pot resultar més convenient.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o canvi professional.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 20 de Desembre de 2022 Horari: 10:00 - 12:00h. Idioma: Català

Places disponibles: 13.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE