Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF118 - Aula Virtual - Competències clau per a la recerca de feina (Nou)

Monosessió | Conducció: Psicotec | Durada: 02:00 Hores

Descripció

A part de fer el currículum i la carta de presentació, inscriure't als portals de feina i donar-te d'alta a LinkedIn, entre d'altres, és imprescindible que coneguis quines competències clau t'ajudaran en la recerca eficient de feina. En aquest taller et facilitarem consells pràctics per a potenciar l'autoconeixement, l'automotivació, l'organització, la comunicació, la proactivitat i el networking.

Continguts

Durada:2 hores

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?


1. Conèixer les vuit competències clau que t'ajudaran a enfocar una recerca de feina eficient: autoconeixement, autoestima, automotivació, autocontrol, organització, comunicació, proactivitat i networking.

2. Adquirir consells i posar-los en pràctica en relació a les vuit competències clau.

3. Establir un pla de ruta per ampliar la formació sobre aquestes competències a través de les càpsules de Barcelona Activa.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Informació addicional

IMPORTANT:Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 20 de Desembre de 2021 Horari: 11:30 - 13:30h. Idioma: Català

Obertura de la inscripció 05/12/2021 a les 08:30h.

 Activitats relacionades

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE