Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF118 - Aula Virtual - Competències clau per a la recerca de feina

Monosessió | Conducció: Psicotec | Durada: 02:00 Hores

Descripció

A part de fer el currículum i la carta de presentació, inscriure't als portals de feina i donar-te d'alta a LinkedIn, entre d'altres, és imprescindible que coneguis quines competències clau t'ajudaran en la recerca eficient de feina. En aquest taller et facilitarem consells pràctics per potenciar l'autoconeixement, l'automotivació, l'organització, la comunicació, la proactivitat i el networking.

Continguts

Durada: 2 hores

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?


1. Conèixer les vuit competències clau que t'ajudaran a enfocar una recerca de feina eficient: autoconeixement, autoestima, automotivació, autocontrol, organització, comunicació, proactivitat i networking.

2. Adquirir consells i posar-los en pràctica en relació a les vuit competències clau.

3. Establir un pla de ruta per ampliar la formació sobre aquestes competències a través de les càpsules de Barcelona Activa.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 30 de Novembre de 2022 Horari: 10:00 - 12:00h. Idioma: Català

Places disponibles: 14.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE