Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF50 - Utilitza Twitter, la xarxa social que impulsarà la teva carrera

Monosessió presencial | Conducció: Pedro Rojas / María Redondo / Ari Vigueras | Durada: 03:00 Hores

Descripció

Twitter s'ha convertit en una de les xarxes més efectives per trobar i contactar amb empreses o professionals de diferents sectors, també és un canal ràpid i efectiu cap a l'actualització permanent i cap a les oportunitats professionals que es publiquen cada dia a la xarxa. Treu el màxim partit a Twitter, tant des d'un ordinador com des d'un smartphone.

Continguts

Durada : 3 hores


Què aconseguiràs amb aquesta activitat? 
- Descobrir les funcionalitats avançades de Twitter que afavoreixen la recerca de feina i permeten una millor visibilitat cap a qui recluta.
- Identificar les accions a desenvolupar dins la xarxa per tal d'aconseguir màxima visibilitat, posicionament i contacte amb altres professionals/empreses.
- Adquirir les competències i habilitats necessàries per a la gestió dels contactes, per tal de generar oportunitats laborals.
- Identificar les accions que es poden desenvolupar dins de Twitter per aconseguir que el teu perfil tingui la màxima visibilitat i posicionament.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs. A l'aula no es lliurarà material.Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional amb perfil a Twitter.
Es recomana comptar amb uns coneixements bàsics d'informàtica i navegació per internet. Per garantir el màxim aprofitament, és recomanable que les persones assistents portin un smartphone amb l'App de Twitter descarregada o bé, un ordinador portàtil.


Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

Places limitades.


Es demana PUNTUALITAT: 15 minuts després de l'inici de cada activitat no es permetrà l'entrada a la mateixa.Calendari previst

Sessió presencial: Dijous 12 de Setembre de 2019 Horari: 12:00 - 15:00h.

Porta22, Carrer Llacuna, 162 - 164, Barcelona, 08018, 93 401 98 99

Obertura de la inscripció 28/08/2019 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE