Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  SESSIÓ DRETS LABORALS I PROCÉS DE REGULARITZACIÓ

Monosessió presencial | Conducció: Júlia Senra i Ana Gómez | Durada: 02:00 Hores

Descripció

En aquest taller analitzarem els requisits i documentació necessaris per a l'arrelament social al règim especial del treball domèstic establert en la normativa d'estrangeria. Es tracta d'un taller teòric-pràctic per conèixer les particularitats del tràmit (solvència empleadora, tipus de contracte, cotitzacions, figura del familiar contribuent, etc.) i respondre als dubtes, comentaris i qüestiones concretes plantejades per les persones participants.

Continguts

¿Importància de l'alta a la Seguretat Social, drets bàsics que protegeix i com es duu a terme. Com encarar aquesta qüestió amb qui ens contracta.
¿Principals condicions laborals i drets bàsics reconeguts a les treballadores de la llar familiar: salari, horaris, descansos i drets de modificació i extinció del contracte.

Informació addicional

És recomanable que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). Però si no el tens, no deixis de venir.
Places limitades. S'acceptaran persones sense inscripció en funció de la capacitat de la sala.
Calendari previst
Sessió presencial: Aquesta activitat tindrà lloc el divendres 3 de maig, de 18.00 a 20.00h. Lloc: Cooperasec, C/ Blai, 34 (espai annex Biblioteca) , 08004 Barcelona

Calendari previst

Sessió presencial: Divendres 3 de Maig de 2019 Horari: 18:00 - 20:00h.

Cooperasec, Blai, 34, Barcelona, 08004, -

Inscripció tancada.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE