Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar a ACCENT SOCIAL com a Treballador/a Familiar?

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Accent Social | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa ACCENT SOCIAL, SL i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de Treballadors/ores Familiars. Es requereix haver cursat estudis relacionats (auxiliar d'infermeria, atenció sociosanitària,...) i com a mínim haver fet les pràctiques. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per ACCENT SOCIAL, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CVs QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

Dia i hora: 16 d'Octubre de 2019, de 10 a 13 hores
Lloc: Auditori Cibernarium - Edifici Media TIC (C. Roc Boronat, 117, planta 1 - 08018 Barcelona)


Programa:

10.00 -10.15h. Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de Barcelona Activa
10.15 - 10.45h. Presentació de l'empresa ACCENT SOCIAL, descripció del lloc de treball i característiques del procés de selecció
10.45 - 11.00h. Coffee break / Espai de Networking
11.00 - 13.00h Entrevistes i lliurament de CVs

NO PODRAN PARTICIPAR AQUELLES PERSONES QUE ESTIGUIN O HAGIN ESTAT EN PROCESSOS DE SELECCIÓ AMB ACCENT SOCIAL


Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil , inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking adjuntant el teu currículum en format PDF. No oblidis portar el teu CV en format paper el dia de l'activitat per lliurar-lo a l'empresa en el moment de l'entrevista.

Calendari previst

Sessió presencial: Dimecres 16 d'Octubre de 2019 Horari: 10:00 - 13:00h.

Cibernàrium-MediaTic, C/Roc Boronat, 117, 1er, Barcelona, 08018, 934019701

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE