Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar a Bonpreu? Cerquen Dependents/es i Reposadors/ores de torn de nit (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Bonpreu | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BONPREU, SA, i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de DEPENDENTS/ES DE SUPERMERCAT i REPOSADORS/ORES DE TORN DE NIT. Es demana la ESO i CATALÀ a nivell oral ALT. Es valorarà experiència en sectors similars, encara que també s'ofereix formació a càrrec de l'empresa. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per l'empresa BONPREU, SA, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, només has de fer clic a sobre d'aquest enllaç:

NOMÉS T'HAS D'INSCRIURE A UNA D'AQUESTES OFERTES:


Oferta DEPENDENT/A DE SUPERMERCAT

Oferta REPOSADOR/A DE TORN DE NIT


Dia i hora: 7 d'Abril de 2021, de 10:00 a 13:00 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquesta oferta, adjuntant el teu currículum.

NOMÉS CONTACTAREM AMB LES PERSONES QUE S'AJUSTIN MÉS AL PERFIL I QUE ENCAIXIN MILLOR AMB ELS REQUISITS SOL·LICITATS.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 7 d'Abril de 2021 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE