Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar a Bureau Veritas? Cerca Enginyers/eres Mecànics, Elèctrics i d'Eficiència Energètica i Tècnics/iques de PRL

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Bureau Veritas | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BUREAU VERITAS i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les següents vacants: COORDINADOR/A DE SEGURETAT I SALUT, ENGINYERS/ERES ELÈCTRICS, ENGINYERS/ERES MECÀNICS i TÈCNICS/IQUES DE PROTECCIÓ DE RISCOS LABORALS (tant JÚNIORS com SPA/SPM), i COMERCIALS i ENGINYERS/ERES D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA. Segons els diferents llocs de treball, es demanaran diferents requisits. Per això, fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de les ofertes i els enllaços directes per apuntar-te. Si vols ser candidat/a per BUREAU VERITAS INSPECCIÓN Y TESTING SL, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, només has de fer clic a sobre de l'enllaç de l'oferta que més t'interessi.


NOMÉS PODRÀS INSCRIURE'T A UNA D'AQUESTES OFERTES:
Coordinador/a de Seguretat i Salut

Enginyer/a Elèctric/a

Enginyer/a Mecànic/a

Tècnic/a de Prevenció de Riscos Laborals junior

Tècnic/a en Prevenció de Riscos Laborals SPA/SPM
NOVA OFERTA: Comercial d'Eficiència Energètica

NOVA OFERTA: Enginyer/a d'Eficiència Energètica
Dia i hora: 8 d'Abril de 2021, de 10:00 a 13:00 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació dels perfils sol·licitats i les condicions de les ofertes de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te adjuntant el teu currículum.

COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

Calendari previst

Aula virtual: Dijous 8 d'Abril de 2021 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE