Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar a SIXT Rent a Car? Cerquen personal per Atenció al Client!

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa i SIXT Rent a Car | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa SIXT RENT A CAR i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de Rental Sales Agents (Atenció al Client). Requisits obligatoris: 1 any mínim d'experiència en Turisme, Atenció al Client, Comercial o Venda; a més, idiomes castellà i anglès (mínim First Certificate). Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per SIXT RENT A CAR, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. DONAT QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CVs QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

Programa:

09.30 - 09.45h. Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de Barcelona Activa
09.45 - 10.15h. Presentació de l'empresa SIXT RENT A CAR, descripció del lloc de treball i característiques del procés de selecció
10.15 - 10.30h. Coffee break / Espai de Networking
10.30 - 12.30h. Entrevistes i lliurament de CVs


NO PODRÀN PARTICIPAR AQUELLES PERSONES QUE ESTIGUIN O HAGIN ESTAT EN PROCESSOS DE SELECCIÓ AMB SIX RENT A CAR

Dia i hora: 13 de Desembre de 2018, de 9.30 a 12.30 hores (esdeveniment de 3 hores de durada)

Lloc: Espai Barcelona - Edifici Mediatic (C. Roc Boronat, 117, planta carrer - 08018 Barcelona)

Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil , inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking adjuntant el teu currículum en format PDF. No oblidis portar el teu CV en format paper el dia de l'activitat per lliurar-lo a l'empresa en el moment de l'entrevista.

Calendari previst

Sessió presencial: Dijous 13 de Desembre de 2018 Horari: 09:30 - 12:30h.

Oficina d'Atenció a les Empreses, Roc Boronat, 117, Barcelona, 08018, 933209600

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE