Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Vols treballar d'Analista de dades o Especialista en compres a TECH DATA? (Espai virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Tech Data | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa TECH DATA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d' ANALISTES DE DADES I ESPECIALISTES EN COMPRES. Demanen GRAU D'ADMINISTRACIÓ O EN MATEMÀTIQUES I ESTADÍSTICA, ANGLÈS ALT i EXPERIÈNCIA si pot ser INTERNACIONAL ( MÉS D'1 ANY). Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per l'empresa TECH DATA, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, només has de fer clic a sobre d'aquest enllaç:
NOMÉS T'HAS D'INSCRIURE A UNA DE LES DUES OFERTES !!!

Oferta Master Data Analyst


Oferta Purchaising Specialist


Dia i hora: 08 de Juliol de 2021, entre les 10:00 i les 13:00 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquesta oferta, adjuntant el teu currículum.

NOMÉS CONTACTAREM AMB LES PERSONES QUE S'AJUSTIN MÉS AL PERFIL I QUE ENCAIXIN MILLOR AMB ELS REQUISITS SOL·LICITATS.


Calendari previst

Aula virtual: Dijous 8 de Juliol de 2021 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE