Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar d'Educador/a, Treballador/a o Integrador/a Social? Coneix SUARA (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Suara Cooperativa | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer la Cooperativa SUARA i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les vacants d'EDUCADORS/ORES SOCIALS per servei sense llar, TREBALLADORS/ORES SOCIALS per servei SAD i INTEGRADORS/ORES SOCIALS per servei infància. Es demanen estudis de Diplomatura i/o Grau en Educació Social, en Treball Social i CFGS en Integració Social, respectivament. A més, cal experiència en cadascun dels perfils professionals, català i castellà i nivell ALT d'informàtica. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb els perfils sol·licitats. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva entrevista amb l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.


Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, has de fer clic a sobre de les ofertes:

- Educador/a Social
- Treballador/a Social
- Integrador/a Social
Si vols conèixer l'empresa, et facilitem el VÍDEO DE SUARA COOPERATIVA

Les persones que ja han treballat a SUARA poden actualitzar les seves dades a la borsa de treball de SUARA.


Dia i hora: 24 de Febrer de 2021, de 10:00 a 13:00 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de feina. Si estàs interessat/da, i compleixes amb el perfil, inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking VIRTUAL, adjuntant el teu currículum en format PDF.

COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT


Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 24 de Febrer de 2021 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE