Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Vols treballar d'Operari/ària de Logística a Decathlon?

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Decathlon | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'OPERARIS i OPERÀRIES DE LOGÍSTICA. Es prioritzaran les candidatures que estiguin en línia amb els valors de l'empresa: persones actives, esportistes i amb iniciativa. Estudis mínims de CFGM. Valorable tenir coneixements d'anglès i de francès i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per l'empresa DECATHLON, inscriu-te a l'OFERTA i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament es durà a terme de manera PRESENCIAL. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions.

Per inscriure't, només has de fer clic a sobre d'aquest enllaç:

Oferta OPERARI/ÀRIA DE LOGÍSTICA

Dia i hora: 18 de Novembre de 2021, de 10:00  a 13:00 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquesta oferta, adjuntant el teu currículum.

NOMÉS CONTACTAREM AMB LES PERSONES QUE S'AJUSTIN MÉS AL PERFIL I QUE ENCAIXIN MILLOR AMB ELS REQUISITS SOL·LICITATS.

Calendari previst

Sessió presencial: Dijous 18 de Novembre de 2021 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Cibernàrium-22@, Carrer Roc Boronat, 117 - 127,, BARCELONA, 08018, 932 91 76 10
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE