Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar en atenció domiciliària a les persones amb SUARA COOPERATIVA?

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i SUARA Cooperativa | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer la cooperativa SUARA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de professionals d'Atenció directa a les persones en el seu propi domicili. És imprescindible haver cursat el CFGM o CFGS en Tècnic/a d'Atenció Sociosanitària (TAS, TASPD, TCAI) o altres formacions reglades específiques. També es demana experiència dins el sector. Fes una ullada al document adjunt per informar-te amb més detall de l'oferta. Si t'interessa i tens el perfil sol·licitat, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, et recomanem l'assistència a la SESSIÓ PREPARATÒRIA que es farà abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

Programa:

10.00 - 10.30h: Benvinguda a càrrec de Barcelona Activa i presentació de la Cooperativa SUARA i del procés de selecció que vol dur a terme
10.30 - 10.45h: Coffee break / Espai de Networking
10.45 - 13.00h: Entrevistes individuals amb l'empresa i lliurament de CVs.

Dia i hora: 03 de Desembre de 2019, de 10 a 13 hores

Lloc: Auditori Cibernàrium (edifici Mediatic, Roc Boronat, 117, 1)Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil , inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking adjuntant el teu currículum en format PDF. No oblidis portar el teu CV en format paper el dia de l'activitat per lliurar-lo a l'empresa en el moment de l'entrevista.

*Aquest esdeveniment va dirigit a persones que no hagin participat en anteriors processos de selecció amb SUARA.


NO S'ACCEPTARÀ CAP CANDIDATURA QUE ES PRESENTI DIRECTAMENT A L'ESDEVENIMENT DE RECLUTAMENT I NETWORKING I NO HAGI ESTAT PRÈVIAMENT VALORADA.

Calendari previst

Sessió presencial: Dimarts 3 de Desembre de 2019 Horari: 10:00 - 13:00h.

Oficina d'Atenció a les Empreses, Roc Boronat, 117, Barcelona, 08018, 933209600

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE