Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar en atenció domiciliària a les persones? Entrevista't amb SUARA (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Suara Cooperativa | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer la Cooperativa SUARA i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip de PROFESSIONALS D'ATENCIÓ DIRECTA A LES PERSONES EN EL SEU PROPI DOMICILI. Es demanen estudis de CFGM o CFGS en Atenció Sociosanitària, Tècnic/a en Integració Social, Auxiliar de Clínica i/o d'altres especificats al document adjunt (fes una ullada al pdf amb la descripció detallada de l'oferta). A més, cal experiència a domicilis, residències o hospitals. També conèixer català i castellà i tenir nivell mig d'informàtica. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb els perfils sol·licitats. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva entrevista amb l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment de Reclutament i Networking es realitzarà de manera virtual en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, has de fer clic a sobre de l'oferta:


Professional d'Atenció directa a les persones en el seu propi domiciliSi vols conèixer l'empresa, et facilitem el vídeo de SUARA COOPERATIVA


Les persones que ja han treballat a SUARA poden actualitzar les seves dades a la borsa de treball de SUARA.

Dia i hora: 11 de Desembre de 2020, de 10:00 a 13:00 hores  

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de feina. Si estàs interessat/da, i compleixes amb el perfil, inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking VIRTUAL, adjuntant el teu currículum en format PDF.


COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

Calendari previst

Sessió presencial: Divendres 11 de Desembre de 2020 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Espai extern / Sense espai, -, -,, -, 00000, 900 533 175

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE