Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFECETC - Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya

TornarFECETC - Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya

La FECETC és una entitat sense ànim de lucre creada a l'any 1992 amb l'objectiu de promoure la integració sòciolaboral de les persones amb discapacitat. Actua com a referent social en la inserció del col·lectiu ja sigui per la via ordinària o per la via del treball protegit.
Participa en el Projecte Impuls, duen a terme el Programa POIN d'Itineraris Integrals per a totes aquelles persones amb discapacitat física, sensorial, psíquica i/o trastorn mental de Barcelona que volen incorporar-se al món del treball o millorar les seves condicions laborals.

C/ Peres Vergés 1. 08020 Barcelona.
933 134 895
http://www.fecetc.org
http://www.fecetc.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE