Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciParròquia de Sant Bernat de Claravall (Centre Cruïlla)

TornarParròquia de Sant Bernat de Claravall (Centre Cruïlla)

El Centre Cruïlla de la Parròquia Sant Bernat de Claravall presenta un conjunt d'ofertes educatives, per a infants i joves, diferenciades per àmbits i destinataris. Es concreten entorn l'educació social: l'educació en el lleure, l'educació formal, la inserció sòciolaboral, el voluntariat social i l'àmbit sòciocultural.
Té com objectius generals: prioritzar una educació centrada en la persona, des de l'acollida incondicional; promocionar una educació integral per tal que les persones siguin autònomes, reflexives, crítiques i constructives en la transformació del seu entorn; afavorir la promoció dels valors més significatius.

C/ Pedraforca 2. 08033 Barcelona.
933 595 576
pes.santbernat@salesians.cat
http://www.centrecruilla.com/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE