Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciCentre per a la iniciativa emprenedora Glòries - Barcelona Activa

TornarCentre per a la iniciativa emprenedora Glòries - Barcelona Activa

Entorn destinat a les persones emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa. Ofereix, entre d'altres, serveis d'assessorament individualitzat, formació i tallers amb diferents temàtiques (fiscal, màrqueting, formes jurídiques, fonts de finançament, estudi de mercat...), punt PAIT per a la constitució d'empreses de forma telemàtica, espais d'autoconsulta per a la creació del pla d'empresa, així com activitats per a emprenedors que volen crear una empresa en un sector estratègic.
També s'ofereix, des de la pàgina web, http://www.bcn.cat/empresa, informació de diferents temàtiques relacionades amb l'emprenedoria, així com diversos recursos interactius on line, com per exemple, el Pla d'Empresa On Line.

C/ Llacuna 162. 08018 Barcelona.
901 551 155
emprenedors@barcelonactiva.cat
http://www.bcn.cat/empresa

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE