Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciCEJAC Formació Promoció Inserció

TornarCEJAC Formació Promoció Inserció

CEJAC és una entitat de desenvolupament local que, com agent social, realitza funcions d'educació i desenvolupament comunitari i conjuntament amb d'altres agents, treballa amb l'objectiu comú de contribuir al desenvolupament i la dinamització local.
L'atenció a les persones és l'eix promotor de la seva activitat, la qual es fonamenta en tres principis bàsics: la formació, la promoció i la inserció. CEJAC ofereix: formació ocupacional, formació adreçada a persones en exclusió social, formació per a empreses i formació privada.

C/Agudells, 85 bx. 08032 Barcelona
934 209 647
cejac@cejac.org
http://www.cejac.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE