Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació Privada Claperós

TornarFundació Privada Claperós

La Fundació va ser fundada l'any 2006 amb iniciativa privada. La filosofia de la Fundació entén l'acció social com una activitat col·lectiva conductora per garantir el benestar de la ciutadania en general.
L'objectiu general de la Fundació és contribuir a que la societat, les empreses , els ciutadans i ciutadanes de Catalunya siguin més responsables socialment i compromesos, desenvolupant accions de sensibilització, orientació, formació i difusió d'acord amb uns protocols ètics d'intervenció social, de no discriminació, de foment d'una ciutadania activa, responsable i compromesa.

C/ Escultors Claperós 36. 08018 Barcelona.
932 469 440
http://www.fundacioclaperos.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE